Hvordan ta fra hverandre en ZX6 Eksos

Kawasaki ZX6 er en kraftig motorsykkel som er veldig populært blant egne motorsykler. Selv om de har en god mengde hestekrefter, mange mennesker fortsatt ønsker å tilpasse disse kjøretøyene ytterligere og øke hestekrefter i prosessen. En måte å gjøre det på er å installere en eksos på motorsykkelen som flyter jevnere enn aksje eksos, og legger til hestekrefter i prosessen. Det første trinnet i å gjøre det er å ta fra hverandre eksos, og som tar rundt 45 minutter.

Bruksanvisning

1 Fjern de svarte plastsidepanelene på eksossiden av motorsykkelen ved hjelp av 3/8-inch skralle og en sekskantkontakten. Unbolt setebolter fra rammen med 3/8-inch skralle og en sekskantkontakten, og løft setet ut av motorsykkelen.

2 Lokalservomotoren, som er den sekskantede sølvstykket under setet. Lirk servomotor ut fra under setet med flat skrutrekker. Trekk ut servomotor fra motorsykkelen ved hjelp av hendene, og trekk motorene gjennom rammen av ZX6 med hendene, før det er nede ved eksos, arbeider dem rundt den lille kroken bak bremsevæskebeholderen i prosessen.

3 Unbolt varmeskjoldet fra lyddemperen hjelp av 3/8-inch skralle og en sekskantkontakten. Unbolt den svarte magen pan fra undersiden av motorsykkel med 3/8-inch skralle og en sekskantkontakten, og trekk deretter panelet ned rammen og bort fra ZX6.

4 Fjern midten paneler som ligger foran motorsykkelen ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket. Løsne bolten som holder lyddemperen til rammen av motorsykkelen med 3/8-inch skralle og socket. Fjern den andre og tredje boltene som holder lyddemperen på plass med 3/8-inch skralle og en sekskantkontakten, trekk deretter eksos enheten bort fra motoren.