Hvordan ta fra hverandre en Dørtablå på en NSX

Det er flere grunner til at du kanskje trenger å ta fra hverandre dørpanelet på Acura NSX. Mest sannsynlig, en komponent i døren, som et vindu eller en høyttaler, må repareres. Den indre dørpanelet er hektet på døren under vinduskarmen og skrudd på langs ytterkantene. Skruene er skjult av forseglingen mellom ytterdøren og panel. Døren har også mange elektronikk på det med kontakter som må være koblet fra. Denne artikkelen vil forklare hvordan å ta fra hverandre en dør panel på Acura NSX.

Bruksanvisning

1 Frakoble dørhåndtak fra rammen. Bruk en flat skrutrekker til å skyve ut skinn panel bak håndtaket og avsløre skruene bak det. Det bør være fire gullskruer og fire sorte monterings håndtaket rammen. Legg merke til hver enkelt posisjon før du fjerner dem. Trekk ut strømlåsekontakten og fjern kabelen fra braketten. Husk hva plass det er i.

2 Pop ut plast listverk som ligger på døra panelets øverste hjørnene.

3 Fjern alle skruene som holder døren panel på plass. Trekk opp dørtetningen nok til å avsløre hver skrue. Det bør være åtte av dem, langs hele panelet bak tetningen. Flytt fanene skruene var i opp til forsiden av dørpakningen slik at forseglingen ikke vil bli trukket ut mens du flytter panelet.

4 Skyv dørpanelet oppover og trekk den ut av vinduet kanten der det er hektet. Start i en av de øverste hjørnene der du fjernet plasten listverk. Trekk panelet ut litt i hjørnet, og du kan deretter skyve panelet oppover lettere.

5 Trekk ut alle kontaktene knyttet til panelet. Dette bør inkludere en kobling til lyset på døren og all elektronikk for dørhåndtaket som vinduskontroller. Sett til side dørpanelet når den er helt frakoblet fra døren.