Hvordan ta en snøscooter Clutch Apart

Hvordan ta en snøscooter Clutch Apart


Å ta fra hverandre en snøscooter clutch er en viktig prosess for å lære for noen snøscooter eier og kan spare en betydelig mengde penger på arbeidskraft og installasjonskostnader. Snøscooter clutcher er viktig at de kontrollerer skifting av gir mens kjøretøyet er i bevegelse. Uten en skikkelig arbeids clutch, risikerer du alvorlige skader til noen riding sykkelen og alle i umiddelbar nærhet. Mens du tar en snøscooter clutch fra hverandre kan høres ut som en vanskelig oppgave, er det faktisk ganske enkelt med de riktige instruksjonene.

Bruksanvisning

1 Bruk en Phillips-skrutrekker for å fjerne beltet vakt på utsiden av sykkelen. Med belte vakt fjernet, bruke skrutrekker for å fjerne drivremmen og pluggen fra magen pan av kjøretøyet.

2 Fortsett ved å fjerne bolten og låseskiven som holder stasjonen clutch til veivaksler ved hjelp av en justerbar pipenøkkel. Juster fastnøkkel slik at den tett griper hver del når du tar den fra sykkelen.

3 Sett clutchen avtrekker inn i koplingen ved innføring av stangen inntil den fester seg inn i det indre av stykket. Bruk 12 punkts 1/2 tommers kontakten og stram avtrekker før clutchen utgivelser fra veivakselen. Trekk på clutch avtrekker for å fjerne de deler av clutchen, ett om gangen.

Hint

  • Hvis du er usikker på hvor en bestemt del ligger på snøscooter, ta kontakt med bruksanvisningen.