Hvordan ta Dash Off My 1996 Chevy Cavalier

Fjerne dashbordet på 1996 Chevrolet Cavalier krever bruk av en pipenøkkel og et flatt skrujern. Dashboard fjerning er nødvendig hvis du ønsker å bytte dashbordet lyser eller fikse et problem med radioen eller oppvarming og air-condition enhet. Dashbordet er holdt i av 12 bolter, og det kan ta en time å fjerne dem alle. Før du begynner prosedyren, må du huske å slå av alle elektriske apparater som radio og frontlykter.

Bruksanvisning

1 Ta av dekselet stykker på begge ender av dashbordet ved spratt dem ut med en skrutrekker. Dette vil avsløre en bolt under hver dekning. Fjern boltene med en pipenøkkel.

2 Skru sentrum defroster ventil på toppen av dashbordet og legge det ut. Avinstaller de to boltene på undersiden av ventilen.

3 Åpne hanskerommet og ta ut de tre boltene på baksiden. Trekk hanskerommet ut av kjøretøyet.

4 Fjern de to messingbolter bak hanskerommet. Denne oversikten vil nå være løs og i stand til å bli fjernet. Start på kanten av dashbordet over hanskerommet og bruke hendene til å sakte fjerne den fra bilen. Du må frigjøre åtte snap klipp langs kanten av dashbordet. Hvis løsrev dem for hånd er for vanskelig, kan du bruke vanlig skrutrekker, men vær forsiktig med å bryte klippene.

5 Fjern de tre boltene som holder nede trim plate rundt radio og måleinstrumenter. Pop den av med en flat skrutrekker. Trekk trim av.

Hint

  • Hvis du vil installere dashbordet, montere den i motsatt rekkefølge.