Hvordan synkronisere musikk til en Samsung Alias ​​2

Hvordan synkronisere musikk til en Samsung Alias ​​2


Samsung Alias ​​2 er en mobiltelefon som ble sluppet til Verizon Wireless kunder i 2009. Det mest karakteristiske trekk er dens e-ink-tastatur, men Alias ​​2 har også en musikkspiller som lar deg lytte til hele sanger fra telefonen. Du kan overføre sanger som du har lagret på PCen til Alias ​​2 bruker den nyeste versjonen av Windows Media Player eller V Cast musikk med Rhapsody.

Bruksanvisning

Synkronisering med Windows Media Player

1 Koble Samsung Alias ​​2 til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen som følger med telefonen.

2 Ulempen åpne telefonen og trykke på "OK" -knappen. Velg "Meny", velg deretter "Media Center", "Music & Toner" og "Synkroniser musikk». Trykk "OK" for å bekrefte denne innstillingen.

3 Gå til datamaskinen, og åpne Windows Media Player 11. Klikk "Start", "Alle programmer" og deretter "Windows Media Player." Hvis dette er første gang du har koblet telefonen til datamaskinen, vil Windows Media Player ber om at du gir enheten et kallenavn. Angi et kallenavn som du selv velger, og klikk "Finish".

4 Klikk på "Sync" fanen øverst i vinduet. Kontroller at målenheten (plassert i ruten til høyre) er den V Cast mobiltelefon. Hvis en eller annen grunn, er målenheten noe annet, klikker du på "Next Device" linken rett under enhetens ikon. Veksle mellom alternativene til du finner V Cast Mobile Phone-enhet.

5 Klikk på ikonet som ser ut som en musikalsk notat, som ligger i øverste venstre hjørne på siden. Velg "Music" fra rullegardinmenyen som vises.

6 Naviger til venstre ruten i programvinduet og finne sangene som du vil synkronisere med din Samsung Alias ​​2. Du finner dem under "Library" i "Album", "Sjangere" eller "alle sanger." Etter å finne en sang, dra og slipp den til "Sync List", som ligger i den høyre delen av Windows Media Player-vinduet.

7 Klikk på "Start Sync" -ikonet, som ligger nær bunnen av ruten til høyre for å begynne å synkronisere musikken din. Enheten skal vise en fremdriftslinje under synkroniseringsprosessen.

Synkronisere med V Cast musikk med Rhapsody

8 Åpne V Cast musikk med Rhapsody mediespiller ved å navigere til "Start" -menyen, deretter "Alle programmer" og "V Cast musikk med Rhapsody».

9 Klikk på "My Library" -knappen i venstre rute i programvinduet.

10 Koble Samsung Alias ​​2 til PC ved hjelp av USB-kabelen som følger med telefonen.

11 Finn de sangene du vil legge til Alias ​​2 under "Library" -delen.

12 Dra og slipp sangene på "V Cast Mobile Phone" -ikonet, som ligger i den venstre ruten i programvinduet. Sangene vil automatisk synkroniseres til Alias ​​2 som du legger dem.