Hvordan synkronisere min Google-kontakter med My Phone

Hvordan synkronisere min Google-kontakter med My Phone


Googles gratis e-postprogram, Gmail, har en kontakt organisere funksjon som lar deg lagre kontaktinformasjon og tilgang til den fra en hvilken som helst Internett-tilkoblet enhet. Hvis du har en smarttelefon som har datatilgang du kan synkronisere kontakter mellom telefonen og Google Contacts slik at kontaktene du har i lomma er de samme som du bruker når du sender e-post via Gmail. Blackberry-telefoner har et program som kan lastes ned for å synkronisere med Google. Windows-telefoner og iPhone kan synkronisere til en Google-server med den innebygde programvaren. Android-telefoner synkroniseres automatisk med Google-kontakter.

Bruksanvisning

Skogsbær

1 Åpne nettleseren på Blackberry-enheten. Bla til m.google.com/sync~~V og laste ned Google Sync. Vent til nedlastingen er fullført og installere på telefonen.

2 Åpne Google Sync fra startskjermen. Skriv inn Google-konto brukernavn og passord.

3 Velg informasjonen du vil synkronisere mellom Google og Blackberry. Skriving betyr at informasjonen i ett av stedene vil bli slettet til fordel for den andre. For eksempel, hvis Google overskriver din Blackberry, kontaktene på telefonen vil bli slettet, og Google-kontakter vil erstatte dem.

Windows telefon

4 Velg ActiveSync-ikonet på startskjermen. Klikk på "sette opp enheten til å synkronisere med den" linken.

5 Skriv m.google.com i Serveradresse-feltet. Kryss av i boksen som indikerer behovet for en sikker SSL-tilkobling. Klikk "Next".

6 Skriv inn Google-konto brukernavn og passord. Ikke skriv noe i Domene-boksen. Sjekk Lagre passord og klikk "Next".

7 Sjekk kontakter og andre elementer som du vil synkronisere fra listen, for eksempel kalender, e-post eller oppgaver. Klikk på "Finish" og deretter "Sync."

iPhone

8 Velg Innstillinger fra programstarteren. På E-post, kontakter, kalendere, og deretter Legg til konto.

9 Klikk Microsoft Exchange, og deretter skriver du inn hele Google-kontoen og passord. Ikke skriv noe i Domene plass. Trykk "Next".

10 Skriv m.google.com for serveren, og la Domain feltet stå tomt igjen. Trykk "Next". Trykk på "ON" knappen ved siden av kontakter og andre elementer du vil synkronisere, som Mail eller kalendere. Velg om du vil beholde kontaktene allerede på telefonen eller slette dem.