Hvordan synkronisere kontakter på HTC Hero

Hvordan synkronisere kontakter på HTC Hero


HTC Hero smarttelefonen er lastet med mange funksjoner som vil appellere til folk som bruker sine telefoner for mer enn bare å ringe. Telefonen har et 5-megapiksel kamera, Wi-Fi evner og GPS. Telefonen har også en egen programvare som hjelper deg til raskt å synkronisere kontakter. HTC Sync er et gratis program som du kan bruke til å synkronisere kontaktene dine med en e-post program som Microsoft Outlook. Etter første installasjon av HTC Sync, vil du være i stand til å synkronisere kontaktene dine i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer HTC Sync på datamaskinen (se lenke i Resources). Følg instruksjonene i installasjonsveiviseren for å riktig satt opp programmet.

2 Koble HTC Hero til datamaskinen med en USB-kabel.

3 Trykk på "HTC Sync" på Hero. Trykk "Ferdig". Telefonen vil forsøke å få kontakt med synkronisering program. Når telefonen kobles opp, vil "Phone Connection Wizard" vises.

4 Klikk "Next" og skriv inn et navn for Hero. Navnet vil bli brukt av HTC Sync for gjenkjenning av telefonen i fremtiden. Klikk på "Finish". HTC Sync vil lukkes.

5 Dobbeltklikk på HTC Sync-ikonet på oppgavelinjen på datamaskinen for å åpne programmet på nytt.

6 Klikk på "Synkroniser nå" i hovedvinduet. Klikk "Next".

7 Merk av i boksen ved siden av programmene du vil synkronisere. For eksempel, merk av i boksen ved siden av "Outlook" for å synkronisere med det programmet.

8 Merk av i boksen ved siden av "Kontakter". Du kan også velge å synkronisere kalenderen din.

9 Merk av i boksen ved siden av din preferanse for synkronisering. Du kan velge å synkronisere automatisk når du kobler Hero eller manuelt.

10 Klikk "Finish" og synkronisering vil begynne. Vent for synkronisering for å fullføre, og klikk "Close".

Hint

  • Hvis datamaskinen ikke gjenkjenner HTC Hero når den er tilkoblet, sjekk telefonens innstillinger. Trykk på "Home" -tasten på telefonen, og trykk på "Meny". Trykk på "Innstillinger" og velg "Programmer". Trykk "Development" og sikre at "USB Debugging" er merket av.