Hvordan Switch en Garmin Nuvi 500 til topografiske

Bytte mellom kartmodusene i din Garmin Nuvi 500 serie GPS-systemet vil tillate deg å bruke enheten for fotturer, jakt, båtliv og andre utendørs aktiviteter så vel som i bilen. Den Nuvi 500 er spekket med topografiske kart samt base veikart, og en oppgradering vil tillate deg å legge til maritime kart også. Disse alternativene gjør Nuvi svært allsidig og passe godt for outdoorsman eller fiskeren som ønsker en enhet til å utføre flere oppgaver.

Bruksanvisning

1 Slå på strømbryteren og la Nuvi å starte opp. Startskjermen gir deg flere valg, med ikoner for kartvisning, eller veibeskrivelse til et punkt, samt flere andre på toppen av skjermen.

2 Finn den blå linjen øverst i hovedskjermbildet. Finn batteriikonet på høyre side av stolpen. Like til venstre for batteriikonet er et annet ikon, kart-ikon, som ser ut som en bil eller en mann som gikk.

3 Trykk på ikonet og velg kartmodus. For topografiske kart må du velge gangmodus. Trykk på ikonet for gå-modus, noe som ser ut som en turgåer, og velg deretter "Tilbake" for å gå tilbake til hovedskjermen. Velg "Map View" på hovedskjermen for å vise kartene.