Hvordan Switch Cell Phone Selskaper

Hvordan Switch Cell Phone Selskaper


Bytte fra en mobiltelefon selskap til et annet kan være en hodepine. En ny mobiltelefon leverandøren kan bety å få en ny telefon, miste ditt telefonnummer og håndtere aktivering avgifter på hver ny linje. Å ta de riktige trinnene kan minimere problemene og gjør at du kan bruke gratis offentlige ressurser for å gjøre overgangen så lett og bekymringsfritt som mulig.

Bruksanvisning

Hvordan Switch Cell Phone Selskaper

1 Sammenligning butikken mellom selskapene for å finne ut hvilke mobiloperatøren tilbyr den beste kombinasjonen av tjenester og dekning til lavest mulig pris. Det er mange online dekning karttjenester som tilbyr gatenivå dekning detaljer for hver mobiloperatøren.

2 Finn ut om du trenger å kjøpe en ny telefon. Hvis du endrer fra en GSM-leverandør til en annen (mellom AT & T og T-Mobile), og du vil ikke bruke 3G-tjenester, kan du sannsynligvis bruke den gamle telefonen på det nye nettverket. Dessuten kan du være i stand til å beholde den gamle telefonen hvis du bytter fra Verizon eller Sprint til noen små CDMA-nettverk som Cricket og MetroPCS. Den nye telefonen selskapet vil ha all den informasjonen du trenger, så sjekk med dem før du setter opp din nye tjenesten.

3 Aktiver den nye tjenesten samtidig aktiv den gamle tjenesten. Du trenger en nyere mobiltelefon regning, slik at du kan gi den nye telefonselskapet ditt navn, telefonnummer, adresse og kontonummer. Med denne informasjonen, vil det nye selskapet automatisk overføre ditt gamle telefonnummer til den nye linjen av tjenesten.

4 Forbered deg på en dag eller to av inkonsekvent service. Mobiltelefon selskaper er ment å utføre overgangen fra ett nettverk til et annet i løpet av en dag, men du kan ha ustabil service gjennom hele prosessen.

5 Avslutt den gamle linjen i tjeneste så snart innkommende anrop alle gå til den nye telefonen eller via ny linje av tjenesten hvis du holder den gamle telefonen. Dette vil hindre deg fra å måtte betale både gamle og nye selskaper på samme tid.