Hvordan svart ut felger

Hvordan svart ut felger


Å ha mørklagt felger er en måte å lage en uttalelse uten å gå med de vanlige krom ettermarkedet felger. Mørklagt felger er helt svart med liten eller ingen annen farge viser. Du trenger ikke å betale mye for å få den mørk effekt. Faktisk kan du bruke felger som er på bilen din nå. Du kan svart ut dine egne markedet eller fabrikk felger rett i oppkjørselen din.

Bruksanvisning

1 Vask felgene med bilvask såpe og en skrubbe børste til å fjerne all smuss og bremsestøv. Vask felgene grundig og tørk dem med et håndkle. La dem tørke helt.

2 Plasser maskeringstape og papir på dekkene, som starter under kanten av felgen, for å holde malingsprut ut av dekkene. Bruk maskeringstape for å dekke luftventilen stilkene på hver kant slik at de ikke blir forseglet stengt med maling.

3 Spray tre lette strøk med svart maling på felgene, holder boksen 6 til 8 inches fra overflaten. Hold strøk lys og selv slik at malingen ikke kjører. Tillat hvert strøk tørke i 15 minutter hver.

4 Dekk mørklagt felger i to strøk med klarlakk maling, med de samme sprøyte teknikker som brukes for sprøyting svart maling. La siste strøk tørke i 3 timer før håndtering felgene.

Hint

  • Felgene kan males samtidig montert på bilen, men de kan tas av hvis du finner ut at enklere.
  • Aldri spray maling i et lukket område. Maling i et godt ventilert eller åpent område.