Hvordan Strøm Antenner arbeid?

Introduksjon

En kraft antennen har en reversibel motor snelle i sin base, og antennemasten har en nylon ledningen er festet til bunnsiden av antennen. Denne ledningen er viklet rundt spolen og som spolen reverseres fra en retning til en annen, det fører til at antennemasten til enten å gå opp eller trekke tilbake inn i sitt hus. På mange av de kraft antenner på markedet i dag, hvis mast bryter, kan det byttes ut separat fra antennehuset.

Hvordan det fungerer

Kraften antennen har en wire for batteristrøm og jord, pluss en mer wire for aktivering. Denne ledningen er den eksterne ledning og er festet til baksiden av radio i et porten som er beregnet for fjern. Det er to brytere i motoren som slår av strømmen til hjul av når masten er trukket helt ut, og når masten er helt nede. Alle strøm antenner skal være sikkert montert på en del av kroppen slik at den ikke kan bevege seg når den aktiveres. Dette vil forhindre materialtretthet. Det bør også være en sikring i tråd med strøm til antennen slik at hvis motoren svikter eller bryteren på hjul svikter og det holder å kjøre, vil det ikke starte en brann som det varmes opp. I mange tilfeller av svikt, vil bryteren på den virkelige pauser eller nylon ledningen pauser og hjul ikke stoppe når radioen er slått på. Det bare fortsetter å spinne i et forsøk på å heve antennen, men fordi det er ødelagt, er antennen ikke går opp og motoren vil ikke slutte å kjøre så lenge radioen er på. I noen tilfeller vil motoren ikke slutte å kjøre selv med nøkkelen av avhengig av hvor den får sin makt.

Festing problemet

Hvis mast pauser, ring for den delen og spørre om det aktuelle merket er en ekstern eller intern reparasjon. Dersom det er ekstern, er alt som trengs for å sette nylon ledningen inn i åpningen for masten. Ha en hjelper slå radioen på. Hjul vil fange nylon ledningen og trekke antennemasten i. Noen kraft antenner krever fjerning av antennen, ta av sidedekselet av og manuelt spole tilbake hjulet.