Hvordan Strap en motorsykkel på en trailer

Hvordan Strap en motorsykkel på en trailer


Mange syklister vil fortelle deg at du aldri skal Trailor sykkelen. En tid kommer da det er nødvendig å gjøre dette. Når du trenger å Trailor sykkelen din, er det best å vite hvordan du gjør det - den riktige måten - slik at din fantastiske turen vil være klar til å gå når du når ditt reisemål.

Bruksanvisning

1 Det er kjent som "duck walking" fordi du ser ut som en vaggende and når du gjør det! Sitt på sykkelen din så bruke beina, skyve sykkelen opp på trailor. Sett sykkelen på sitter stå eller har en venn hold den slik at den står rett opp i stedet for skjev som på et kick stand.

2 Fronten to stropper holde på ratt - en på hver side - og koblet til den spesielle løkker på siden av trailor. (Hvis du ikke har en spesiell motorsykkel trailor, kan du trekke stroppene til hjørnet av en vanlig trailor og bruk baren av rekkverket.)

3 Stroppene i ryggen er forbundet med sjokk ankere. (Det er stedet der bak sjokk er koblet til sykkelen.) Det er et sted der hvor du kan koble de skralle stropper.

4 Stram stroppene for å feste sykkelen. For å teste den, vrikker sykkelen litt og / eller trailor. Hvis sykkelen beveger seg i det hele tatt - glir rundt - stroppene ikke er stramt nok. Det er en link nedenfor som forklarer i detalj hvordan du bruker skralle stropper - komplett med bilder for å hjelpe deg!

Hint

  • Pass på at de fremre stroppene er stramt nok til å komprimere forgaffelen. Dette vil hindre at sykkelen fra spretter for mye som kan hekte stroppene og til slutt føre til at sykkelen å komme av trailor.
  • Kontroller at stroppene ikke er freyed eller kutt i uansett. Dette kan føre til at stropper til å mislykkes, og sykkelen til å være skadet.
  • For ekstra beskyttelse mot vær og vind, kan du sette en presenning over sykkelen - OVER stroppene også. Deretter kan du sikre presenning med strikk ledninger. IKKE plasser presenning på før du sikrer sykkelen. Dette kan føre til glidning av stropper og nok en gang skade din sykkel.