Hvordan stoppe Mobiltelefon Spam

Hvordan stoppe Mobiltelefon Spam


En mobiltelefon er et fantastisk apparat, men fremveksten av tekstmeldingen spam (også kalt SMS-spam, spasmer, telefon spam eller m-spam) blir veldig irriterende. Spesielt siden, i motsetning til med e-post, spam på din mobiltelefon koster deg penger hver gang du mottar den. Selv om m-spam er ulovlig i de fleste steder, som ikke ser ut til å stoppe den fra å dukke opp. Heldigvis kan du blokkere de fleste telefon spam. Her er hvordan du stopper mobiltelefon spam i sitt spor.

Bruksanvisning

1 Hvordan stoppe Mobiltelefon Spam

Først litt bakgrunn. De fleste mobiltelefon spam stammer fra internett, snarere enn fra andre telefoner, som faktisk er en god ting. Dette er den frelsende nåde som gjør at spam å bli blokkert, som de fleste tjenester gjør det mulig å begrense meldinger som kommer fra internett.

2 Sjekk selskap som tilbyr mobiltelefonen service. Hver av de store mobiltelefon-tjenester gjør ting litt annerledes, så du må sjekke med tjenesteleverandøren for å få mer informasjon.

3 Hvordan stoppe Mobiltelefon Spam

Vet hvem som er hvem for å blokkere tekstmeldinger spam. AT & T og Verizon Wireless synes å ha de mest aggressive spam-blokkering alternativer for øyeblikket, men dette kan endre seg over tid. Sprint og T-Mobile tilbyr også noen m-spam blokkering alternativer for sine brukere.

4 Vet tauene. De tjenestespesifikke alternativene fungerer slik:

AT & T: Logg inn og under Preferences, se etter tekst-blokkering og alias alternativer.

Verizon Wireless: Logg inn, velg tekstmeldinger, og under Preferences, velg Tekst blokkering. Du vil da ha valg om hvilke du vil blokkere. Jeg foreslår at du blokkerer all tekst fra internett.

Sprint: Logg inn, klikker du på Mine Online Tools, og under kommunikasjonsverktøy, velger Tekstmeldinger. På skrive en tekstmelding, under Alternativer, klikk på Innstillinger og Innstillinger. Du får (endelig!) Til en tekstboks der du kan skrive inn telefonnumre, e-postadresser eller domener som du vil blokkere.

T-Mobile: Logg inn, og klikk kommunikasjonsverktøy, hvor du finner en rekke blokkerer alternativer.

5 Bruk lenkene i Resources for å besøke tjenesteleverandøren og slå på spam-blokker. Du kan bli gledelig overrasket over hvor effektive de kan være i å blokkere SMS-spam på mobiltelefonen.