Hvordan stoppe Cell Phone Trakassering

Hvordan stoppe Cell Phone Trakassering


Mobiltelefon trakassering er ulovlig i alle 50 amerikanske stater. Ikke bare er det irriterende, men uønskede samtaler også brenne opp referat som er tilgjengelige i en mobiltelefon plan, noe som resulterer i tapt ringer tid og bortkastede penger. De fleste stater definerer telefon trakassering som en uanstendig kommunikasjon eller verbal eller tekstmelding truende fysisk skade. Intent er også nødvendig å etablere en kriminell klage for trakassering, enten ved gjentatte kall eller spesifikke trusler i en enkelt samtale. Heldigvis finnes det flere alternativer for å stoppe trakasserende mobiltelefon samtaler, til og med rettslige skritt.

Bruksanvisning

Hvordan stoppe Cell Phone Trakassering

1 Blokkere uønskede innkommende anrop ved å angi telefonnummeret til den som ringer, inkludert retningsnummer, i mobiltelefonen din call-blokk funksjonen. Prosedyren varierer med mobiltelefon modeller, men vanligvis innebærer bla til "selektiv samtale blokk" og trykke "enter" -knappen.

2 Rapporter truende og uanstendig samtaler eller tekstmeldinger til politiet, slik at samtaler kan spores hvis harasser bruker en innringer-ID blokkerer funksjonen.

3 Lagre alle trakasserende talepost eller tekstmeldinger til bruk som bevis.

4 Sende inn en skriftlig rapport med politiet å iverksette en etterforskning og sikre en stevning for telefonselskapet, som kan kreve formell juridisk tjeneste til å frigi informasjon om en innringer identitet.

5 Stopp irriterende salg samtaler ved å registrere telefonnummeret ditt med National Ikke Ring Registry (https://www.donotcall.gov/default.aspx), noe som vil redusere og kanskje til og med eliminere telefonsalg samtaler. Registrering er gratis, ikke utløper, og kan gjøres for hver telefonnummeret du har.

6 Send inn en klage til Federal Communications Commission via e-post ([email protected]) eller online på www.fcc.gov/cgb/complaints.html.

Hint

  • Gjeld samlere og visse nonprofit telefonselgere er unntatt fra føderale Ikke kall lover.