Hvordan stoppe Cell Phone Spionere

Hvordan stoppe Cell Phone Spionere


På grunn av den åpne natur celle-telefon kommunikasjon, kan visse deler av telefonen fungere som en åpen hub for hackere og celle-telefon trackere. Ved riktig sikring av telefonens Bluetooth, GPS og IR-porter, samtidig som betaler oppmerksomhet til den type programvare som brukes på telefonen, kan du bidra til å sikre telefonen din privatliv. Mens hver mobiltelefon vil tilby sin egen prosess for å deaktivere enkelte tjenester, begrepene er de samme.

Bruksanvisning

Hvordan stoppe Cell-Phone Spione

1 Slå av telefonens Bluetooth eller plasser Bluetooth ut av "synlig" modus. Vanligvis disse innstillingene vil bli funnet i telefonens viktigste "innstillinger" -menyen.

2 Slå av telefonens GPS-mottaker. Vanligvis dette alternativet vil bli funnet under "telefoninnstillinger" i en GPS-delen. Det kan variere avhengig av telefonens operativsystem (OS).

3 Slå av IR-porten. Infrarød blir ikke brukt på nyere innretninger, men kan anvendes på eldre mobiltelefoner. Denne porten kan slås av i innstillinger-delen av telefonen.

4 Last ned bare klarert programvare for mobiltelefonens OS. Vi foreslår nedlasting søknader fra telefonens applikasjoner butikken, som er godkjent for nedlasting etter omfattende testing.

5 Installer en spyware-skanneprogram på din mobiltelefon. Akkurat som på din personlige datamaskin, vil skanneprogrammet undersøke telefonen din for spyware og hjelpe deg å fjerne eventuelle problemfiler. Alle store mobile OS app butikker tilbyr spyware programvare.

6 Slett SMS, MMS og e-postmeldinger som du har lest og ikke lenger trenger, for å hindre celle-telefon spioner fra nysgjerrige inn i din personlige informasjon.

7 Slå av telefonen i korte perioder i løpet av dagen. Mange celle-telefon spioner klinke til signalet når de er i nærheten, deretter spore som signalet hopper fra tårnet til tårnet. Slå av telefonen gjør at signalet går tapt med mindre spion er innenfor telefonens tårnet rekkevidde.

8 Ikke la telefonen ut av syne. Dette sikrer at ingen spionere programvare kan installeres direkte til telefonen.

9 Se etter avslørende tegn på at telefonen har blitt hacket, som kan inkludere problemer med å slå av telefonen, indikatorlinjer og telefonlyder når telefonen ikke er i bruk, og Odd bakgrunnsstøy og klikk når du er på telefonsamtaler.