Hvordan Stopp Fingeravtrykk på mobiltelefoner

Hvordan Stopp Fingeravtrykk på mobiltelefoner


Med alt fra å motta en samtale til teksting på en berøringsskjerm, er det lett å se hvorfor mobiltelefoner alltid får dekket med fingeravtrykk. Hvis du har skrevet ut på mobiltelefonen din, kan du kjøpe noen linsevæske og enkelt rengjøre dem av. For å stoppe fingeravtrykk fra å komme på din mobiltelefon er nesten umulig. Og hvis du gjør det, er det upraktisk å si det mildt. Du må bruke hansker hver gang du håndtert telefonen. Men du kan redusere mengden av fingeravtrykk som får på din mobiltelefon og holde det ser mye renere.

Bruksanvisning

1 Kjøp en mobiltelefon deksel som passer på din mobiltelefon. Hvis du ikke liker hvordan mobiltelefon dekker se, prøve å gå for en klar dekke. Sørg for at den sitter tett over telefonen, og du vil knapt kunne se forskjell.

2 Sett dekselet på telefonen din. Telefonen vil fortsatt fungere det samme med dekselet på. Alt fra berøringsskjermen til øretelefonen vil fungere fint.

3 Tørk ned skjermbeskytter med en tørr klut.

4 Voks skjermbeskytter ved å sette et par klatter over toppen av skjermbeskytter. Ha litt voks på fingeren og gni det i sirkler over din skjermbeskytter. Ta en tørr klut og buff voksen i små sirkler. Ta deg god tid og bruke en jevn mengde press på duken. Gå over hele skjermen et par ganger.

5 Tørk av overflødig voks ut av telefonen med en ren klut. Gå fra side til side til alle ekstra voks er borte. Overflødig voks vil føre til en disig titt på skjermbeskytter den.

6 Buff det igjen, denne gangen med større sirkler. Voksen vil stoppe deg fra å sette fingeravtrykk på din mobiltelefon beskytter. Det vil også gi en fin glans til telefonen.