Hvordan Steam Clean Engine of en 1997 Infiniti lastebil

Infiniti hadde gjort flere high-end, luksus SUVer i løpet av årene, inkludert QX-56 samt FX crossover. En av de første var skjønt QX4, som ble introdusert i 1996. Selv om du kanskje ikke trenger å se på motoren i din QX4 veldig ofte (eller noen gang, hvis noen andre hevder det), er dette et aspekt av kjøretøyet som bør rengjøres regelmessig. Ikke bare en ren motorrommet ser bedre, men det vil potensielt hjelpe din Infiniti kjøre kjøligere og gjøre det lettere å oppdage lekkasjer og andre problemer. En damp renere kan vanligvis leies lokalt slik at du kan damp Rengjør motoren din SUV selv.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Infiniti. Det første trinnet før du begynner å dampe rense Infiniti motor er å beskytte de følsomme elektriske kontakter, sensorer og eventuelle ledningsnett. Disse er vanligvis beskyttet ganske godt fra fabrikken siden regnet kommer inn i motorrommet når du kjører i regnet. Men siden du skal regissere vann og avfettingsmiddel på motoren, må denne gjort. Pakk cellofan vikle rundt eventuelle kontakter eller ledningsnett plassert på hver side av motoren. Hvis du vil være sikker på holde de satt under renseprosessen, bruke gummibånd eller tape.

2 Spray avfettingsmiddel på motoren, de indre fender brønner, brannmur og andre synlige deler som luftinntaket, etc. motorer på Hyundai SUV er ganske stor, så det kan ikke være mye som er synlig i tillegg til motoren. Bruk en sitrusbasert avfettingsmiddel, som vil være mer mild enn noen av de sterkere avfettingsmidler. La avfettingsmiddel suge i noen minutter. Dersom det er områder hvor olje og smuss har samlet inn (som er usannsynlig hvis Infiniti har blitt godt vedlikeholdt) bruke en stålbørste for å fjerne skitt og olje i disse områdene.

3 Steam rengjør motorrommet med damp renere i henhold til damp renere anvisninger. Du skal bruke noen form for rengjøringsmiddel i damprenser (Simple Green, etc.) som vil bli oppvarmet og sprayes på motorrommet på samme måte som en høytrykksvasker benyttes. Prøv å unngå å styre støvsugeren direkte på følsomme elektriske komponenter og sensorer som du beskyttet med cellofan.

4 Tørk motorrommet etter at det har blitt damp renset. Hvis du har tilgang til en luftkompressor, er komprimert luft en effektiv metode for å tørke motoren ut. Etter at du har tørket motoren, tørke den med en ren, tørr, lofri klut. Hvis du ikke har en hårføner, tørke motorrommet med filler. Avslutt detaljering prosessen ved sprøyting plast dressing (Armor All, etc) på alle plast- og gummideler. Påfør et lag med voks til veggene i motorrommet for å beskytte lakken glans.