Hvordan starte opp Android Fra et HD2 SD-kort

HTC HD2 kan settes opp som en dual boot smarttelefon som kjører Windows Mobile og Android-plattformen. Telefonen kommer opprinnelig med Windows Mobile, men enhetens maskinvare er kompatibel med Android, slik at du kan installere dette operativsystemet på sin SD-kort. Fordi Android installeres på SD-kortet, kan du enkelt fjerne det i fremtiden hvis du bestemmer deg for å gå tilbake til en Windows-bare smarttelefon.

Bruksanvisning

1 Koble HTC HD2 Windows Mobile telefonen til datasystemet. Start Windows Mobile Device Center fra "Alle programmer" -listen i Start-menyen. Sjekk systemstatusfeltet for det grønne tilkoblede ikonet. Ikonet blir grønt når programmet oppdager telefonen. Klikk på den grønne sync-ikonet, som har et par piler på det, for å synkronisere HTC HD2 data til datamaskinen. Du bør sikkerhetskopiere dataene før du prøver Android installasjon på telefonen, for å unngå mulig tap av data.

2 Start en nettleser på datamaskinen. Last ned en Android ROM som er kompatibel med HTC HD2 fra nettsteder som XDA-Developers.com eller android.hd2roms.com. Hver ROM kommer med en listen over funksjoner som forklarer hvordan det skiller seg fra andre Android-ROM. For eksempel har noen ROM starte Gingerbread-versjonen av Android, mens andre går med tidligere versjoner som Froyo.

3 Dobbeltklikk på ROM ZIP-filen og velg "Extract" eller bruke en tredjeparts utvinning programvare for å pakke ut mappen. Pakk ut ROM filer på datamaskinen din. Klikk "Start" og "Computer". Dra hele mappen over til telefonens ikonet i Datamaskin-menyen oppføring på. Denne prosessen plasserer ROM-filer direkte på roten av SD-kort, som er plasseringen de trenger å være i for å fungere ordentlig.

4 Fjern telefonen fra datamaskinen etter mappen overføringer over. Trykk på "Start" og "File Explorer", slik at du kan få tilgang til SD-kortet. Trykk på "SD-kort" og "Android" mappen. Trykk "clrcad.exe" og "haret.exe", i den rekkefølgen, å gå inn i Android miljøet.