Hvordan Start en HTC Android

Hvordan Start en HTC Android


Smarttelefoner er små datamaskiner med et operativsystem, minne, inngang og utgang porter og lagring. Som en datamaskin, hvis HTC Android telefonen fryser eller har andre problemer, en omstart eller soft reset vil vanligvis løse problemet. Selv om HTC Android-telefoner ikke har en reset-knapp, som mange datamaskiner, kan du starte telefonen hvis du slår den av, så starter den på nytt. Du kan også utføre en hard reset på telefonen, som vil returnere telefonen til fabrikkinnstillingene.

Bruksanvisning

1 Trykk og hold inne strømknappen på HTC Android-telefon. Trykk på "Power Off" når "Phone Options" pop-up vindu.

2 Fjern batteridekselet på baksiden av telefonen og ta ut batteriet. Vent 10 sekunder, og sett batteriet og batteridekselet.

3 Trykk og hold inne strømknappen på telefonen til HTC-logoen vises, og slipp strømknappen.

Hint

  • Hvis en omstart ikke løser problemet, må du kanskje tilbakestille telefonen til fabrikkinnstillingene. Dette vil slette alle kontaktene dine, lagrede meldinger, e-post og programmer du har lastet ned. Trykk på "Meny" -knappen når du er på startskjermen, trykker du på "Innstillinger" og deretter bla til "Personvern". Trykk "Fabrikkinnstillinger" og deretter "Reset Phone." Trykk på «Slett alt." En hard reset kan ta fem til ti minutter.