Hvordan Spray Paint Plastic Trim på en bil

Mange biler har plast trim som kommer fra fabrikken svart. På svart eller mørk-farget biler er det ikke et problem, men hvis bilen er sølv eller hvitt, svart virkelig skiller seg ut. Plastmaterialet kan males til enten matche fargen på bilen eller malt en annen farge for å skille seg ut mer. Med litt maling og materialer som finnes på en auto deler butikken, kan plastisk trim males i bare noen få timer.

Bruksanvisning

1 Sand plast trim stykker ved hjelp av 400-sandpapir. Dette roughs litt opp overflaten og fjerner eventuelle urenheter eller hakk i plasten. Når plasten er helt pusset, bør det ser kjedelig uten blanke områder. Sand over det igjen med 800-sandpapir for å glatte overflaten. Skyll trim stykker med vann, og la dem tørke helt.

2 Plasser maskeringstape og papir rundt trim stykker for å holde maling overspray fra å komme på rundt overflaten av bilen. Spray et tynt lag med heftformidler på plast, og la det tørke i 30 minutter. Dette bidrar til den nye malingen holder seg til plast og hindre fremtidige flassing og peeling.

3 Spray tre-fire tynne strøk med maling på trim stykker. Hold strøk tynn, slik at det ikke kjører i malingen. Vent 10 minutter mellom hvert strøk og 4 timer før du håndterer trim.

Hint

  • Aldri spray maling inne i et lukket bygning uten tilstrekkelig ventilasjon.