Hvordan Spray Metal Flake Maling på en bil

Metal flake maling inneholder store metallflak som skaper en glitrende effekt. Maleri en bil eller en del av en bil med metall flak maling er tidkrevende, siden det tar flere strøk og mye tørketid. Ufullkommenhet er mer merkbart når du bruker metall flak maling, så det må gjøres med en stødig hånd. Det er best å øve på små deler før male en hel bil. Les videre for å lære å spraye metall flak maling på en bil.

Bruksanvisning

1 Velg en base farge og metall flak maling. Silver flake ser bra ut på alle typer sølv basen. Farget flake er best med en metallisk base som er nær fargen på metall flak.

2 Få spyle tips som du trenger for å bruke metallflak. Metal flake krever en spesiell spiss, ikke den samme som du bruker til å male.

3 Bland klarlakk med metallflak. Vær sikker på at flaket er ikke for tykk, siden tykke flak tette pistolen.

4 Spray med metallflak, bruker massevis av luft. Styr luftkanon og ikke over spray. Den første strøk bør være svært tynn.

5 Påfør neste strøk når det første er klebrig. Juster maleri pistol til et lavere trykk, slik at metallflak ikke sprette av bilen.

6 Sjekk mål mot resten av bilen for å se om det stemmer. Spray strøk av metall flak før målgang er slik du vil ha det. La bilen eller malt stykke sitte i noen dager.

7 Våt sand finish. Legg to lag med klarlakk. La det tørke. Color sand finish, deretter buff.