Hvordan spore en stjålet bil

Hvis du ikke iverksette umiddelbare tiltak etter bilen din blir stjålet, kan det forsvinne av radar for godt, derfor forkaster noen sjanser for sin utvinning. Du må ta proaktive tiltak og kontakt polititjenestemenn og forsikringsselskapet agent så snart du finne ut om den stjålne bilen. Hvis bilen din har aldri blitt stjålet og du bare prøver å lære hvordan du kan gjenopprette det i tilfelle du har erfaring, vil du kanskje vurdere å ta tiltak, som å installere en GPS-sporing enhet på det, og opplyse sin VIN og andre viktige detaljer.

Bruksanvisning

1 Varsle politiet så snart du finner ut at bilen har blitt stjålet. Du må gi så mange detaljer om bilen som mulig. Ta med bilens beskrivelse, modell og gjøre, år, kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN) og, hvis mulig, bilder av bilen.

2 Ta kontakt med din auto forsikringsselskapet og gi dem en kopi av politirapporten. Du må holde et ekstra eksemplar med deg også.

3 Ta kontakt med bilens GPS-overvåking selskap hvis bilen hadde blitt utstyrt med det. Selskapet vil begynne å spore hver bevegelse av bilen, og vil finne ut hvor den er plassert. Disse GPS-enheter er levert av ulike selskaper og er montert på bilen. Faktisk selskaper som OnStar legge til andre bil sporing funksjoner til sine GPS-enheter; for eksempel, hvis en bil er meldt stjålet GPS-enheten montert på den bremser ned driveren ved å deaktivere gasspedalen.

4 Fordel plakater og løpesedler av bilder bilens sammen med detaljer som merke, modell, år og farge. For bedre respons fra folk, vil du kanskje vurdere å tilby en belønning for alle som bidrar til å spore bilen. Du kan legge inn disse løpesedler rundt i nabolaget og byen.