Hvordan Spin Tires

Hvordan Spin Tires


Free-wheeling moro med biler har vært et tidsfordriv blant bilentusiaster for omtrent like lenge som biler har eksistert. Både ulovlig og lovlig dra og "gata" racing har fått en rettferdig andel av oppmerksomhet i populærkulturen, og en del av viser av turen er spinning dekkene. Spinning dekk er ikke bare for asfalt, som off-roadere liker å spinne og få sine kjøretøy gjørmete. Selv om det er ulovlig å spinne i boligområder, lukket racerbaner er fritt vilt.

Bruksanvisning

1 Sjekk inn på din lokale veddeløpsbane og betale eventuelle avgifter. Kjør til et åpent område av sporet, bort fra alle veggene; om du ikke ønsker å risikere å skade bilens kroppen i tilfelle du gjør en feil med din teknikk. Pass på at tilskuerne ikke stå i nærområdet.

2 Få inn i din bil eller lastebil og slå på tenningen. Se i speilene for å sørge for at ingen andre er i nærheten (hvis de er, fortelle dem til å sikkerhetskopiere flere fot). Rev motoren ved å trykke på gasspedalen et par ganger. Trykk den andre foten på bremsepedalen og sette bilen i Drive for automatiske girkasser eller inn i første gir for manuell (stick-shift) sendinger.

3 Trykk på gasspedalen til gulvet i bilen mens du holder den andre foten fast på bremsen; Dette vil føre til at bilen til litt krenging fremover, men vil spinne dekkene så lenge du opprettholde trykket på bremsen. Trykk pinnen inn i tredje gir, samtidig som foten press på begge pedalene å spinne dekkene i manuell girkasse kjøretøy.

Hint

  • Spinning dekk er ulovlig og regnes som råkjøring i mange byer og tettbygde områder, og du kan utstedes en trafikk sitat av politiet hvis du blir tatt.