Hvordan spille inn en video på iPhone 3GS

IPhone 3GS kommer forhåndsinstallert med en videoinnspilling funksjon som lar brukerne ta opp korte videoer på farten. Videoer er lagret på din iPhone harddisk og kan bli sett direkte fra din iPhone, sendt til andre som multimediemeldinger (MMS) eller e-post til deg selv eller andre for visning på en datamaskin. Spille inn en video på iPhone er en enkel prosess, og tar bare et øyeblikk å fullføre.

Bruksanvisning

1 Åpne kameraprogrammet ved å klikke på ikonet. Som standard er programmet i kameramodus.

2 Skyv måleren nederst i høyre hjørne av skjermen fra kamerasymbolet til videoikonet. Dette aktiverer videoopptaket.

3 Pek med iPhone mot objektet eller scenen du ønsker å ta opp. En hvit firkant vises på iPhone-skjermen for å indikere hvor videoopptakeren er fokusering.

4 Trykk på den røde runde knappen nederst på midten av skjermen for å starte innspillingen. Den røde knappen vil blinke mens iPhone er spilt inn en video og et tidsur som angir lengden på videoen vises i øvre høyre hjørne av skjermen.

5 Trykk på den blinkende røde knappen igjen for å avslutte opptaket når du er ferdig. Dette lagrer automatisk videoen til din iPhone "Camera Roll", som er tilgjengelig ved å klikke på "Bilder" fra din iPhone hjemmeside.

6 Gjenta denne prosessen for eventuelle andre videoer du ønsker å ta opp.

Hint

  • Som standard vil iPhone videoopptakeren fokusere på midten av skjermen. For å justere hvor du vil opptakeren til å fokusere, trykker du på et annet område av skjermen. Dette vil flytte fokus rektangel til at location.After du er ferdig med å spille inn en video, er en forhåndsvisning av det som vises i nedre venstre hjørne av skjermen. Klikk på denne forhåndsvisningen for å avslutte videoopptak program og spille av video i full-size.Delete en video ved å klikke på papirkurvikonet nederst i høyre hjørne av skjermen under eller etter forhåndsviser en video.