Hvordan spille inn en telefonsamtale til en datamaskin

Hvordan spille inn en telefonsamtale til en datamaskin


Hvis du ønsker å spille inn en telefonsamtale i datamaskinen trenger du en måte å få lyd signalet fra telefonen til datamaskinen. Hvis du har en mobiltelefon utstyrt med en hodetelefon jack, kan du oppnå denne sammenheng lett med bruk av noen billig ledninger og adaptere. Når datamaskinen er satt opp til å motta lydsignalet fra mobiltelefonen din, kan du bruke lydopptak programvare for å ta opp telefonsamtaler.

Bruksanvisning

Setup

1 Sett hannplugg slutten av stereo jack Y-adapter til din mobiltelefon hodesettkontakt.

2 Plugg den mannlige slutten av cellen til stereo adapter til en av de kvinnelige kontaktene på stereoplugg Y-adapter. Plugg din mobiltelefon headsettet inn i den andre kvinnelige kontakten på stereoplugg Y-adapter.

3 Koble den ene enden av stereokabel inn i kvinnens slutten av cellen til stereo adapter. Plugg den andre enden av denne kabelen i datamaskinens lydkort linje i jack. Linjen i jack er den lille, runde, blå kontakten på baksiden av datamaskinen.

Innspilling

4 Slå på datamaskinen og starte lydopptak programvare. Hvis det er aktuelt for den type lydopptak programvare du bruker, kan du åpne en ny innspilling og angi ønskede filegenskaper innstillinger (for eksempel 44100 samplingsfrekvens med en 16-bits oppløsning er standarden som brukes for CD-innspillinger).

5 Sett på din mobiltelefon headsettet og bruke mobiltelefonen til å ringe til talepost, lokale været oppdatering nummer, eller et annet telefonnummer som vil tillate deg å teste tilkoblingen før du foretar telefonsamtalen som du har tenkt å ta opp.

6 Initiere opptaksmodus på lydopptak programvare. Hvis dine forbindelser ble gjort riktig, bør de rekord meter nivåer i programvaren være varierende. Hvis ja, fortsett til trinn 4. Hvis meter nivåer forbli flat, betyr det at lyden ikke blir mottatt av datamaskinen. Gå tilbake til punkt 1 og dobbeltsjekke oppsett tilkoblinger.

7 Bruk mobiltelefonen for å ringe som du ønsker å ta opp. Initiere opptaksmodus på lydopptak programvare når du er klar til å begynne å spille inn samtalen.

Hint

  • Windows kommer med en helt enkel lydopptak program som heter "Sound Recorder". Det ligger i Programmer / Tilbehør / Underholdning mappe på Start-menyen. Hvis du ønsker å installere en mer robust lydopptak program, sjekk ut linkene til lydopptak og redigering freeware gitt i ressurs i denne artikkelen. Eller shoppe rundt for et annet valg.