Hvordan spille inn en telefonsamtale på LG Incite

Hvis du ønsker å bruke LG Incite å ta opp telefonsamtaler, har du flere alternativer. Noen av disse alternativene er også tilgjengelig for andre telefoner. Det er føderale, samt statlige og lokale lover som styrer forholdene for opptak av samtaler, så sørg for at du overholder lokale lover, så vel som de i stedet du ringer når du spiller inn en samtale.

Bruksanvisning

1 Bruk Auto Call Recorder (ACR) til å ta opp alle dine telefonsamtaler. Programmet oppdager når du bruker programmet på Incite, og starter opptaket automatisk. Det fungerer med både innkommende og utgående telefonsamtaler. Den er tilgjengelig for gratis nedlasting.

2 Spill samtalene med lydnotater av Vito teknologi. Opptak samtalene automatisk er et alternativ innenfor Audio Notes, men du kan ikke sette i gang et opptak mens en samtale pågår. Det er et program kompatibelt med Windows Mobile og kan fungere på andre Windows Mobile-telefoner. Vito ikke lenger støtter søknaden med oppdateringer, men du kan fortsatt laste den ned.

3 Last ned Spy Call for Windows Mobile å ta opp telefonsamtaler. Dette programmet kan settes til å ta opp samtaler automatisk, eller for å starte et opptak manuelt når du vil. Den er tilgjengelig for gratis.

4 Registrer deg for TrapCall å ta opp telefonsamtaler. Du kan ta opp alle dine innkommende samtaler ved hjelp TrapCall og lytte til opptakene online når du er logget inn på din TrapCall konto. TrapCall tilbyr andre funksjoner, for eksempel som viser alle innkommende anrop, selv fra blokkert eller tall, og sende svartelistede innringere til en forhåndsinnspilt melding automatisk. TrapCall kontoer arbeid med hvilken som helst telefon.

5 Bruk et Google Voice-nummer og registrere alle innkommende samtaler gjennom den. Opptakene blir lagret i Google-kontoen din i stedet for på telefonen, og du kan få tilgang til dem når som helst via nettleseren. Dette alternativet fungerer på en telefon og via en transportør, men bare med innkommende samtaler. Google opplyser også den andre parten når du begynner innspillingen og stoppe opptak av en samtale for å hjelpe deg i samsvar med lokale lover.