Hvordan spille inn en ringetone på en Motorola RAZR V3

Hvordan spille inn en ringetone på en Motorola RAZR V3


Mobiltelefoner med personlig musikk ringetoner laget av favorittsangene tendens til å skille seg ut fra andre telefoner. Legge til personlige ringetoner til Motorola RAZR V3 kan skille telefonen fra andre. Konverter en sang eller melodi du allerede har i en melodiøs ringetone for telefonen. Lag så mange ringetoner som du ønsker og bruke ulike toner for ulike folk som ringer deg.

Bruksanvisning

1 Velg en MP3-sang på din PC eller laste ned en sang fra en favoritt CD og lagre det på din datamaskin i MP3 eller WAV-format. Analysere en 20- til 30-sekunders delen av sangen som ville gjøre en god ringetone for din RAZR V3.

2 Åpne nettleseren og gå til et nettsted som Lag ringetone, Tone Bee eller telefon Zoo (se Resources.) Meld deg på eller laste ned programmet du velger. Noen av disse verktøyene er elektroniske søknader og andre er små programmer.

3 Klikk på "Last ned" knappen hvis du velger et program som har en nedlastingsprogrammet og velger å "Lagre" den til datamaskinen. Klikk på ikonet to ganger for å åpne den.

4 Klikk på "Browse" -knappen i alle typer ringetone program, enten det er en online søknad eller et program på datamaskinen din, og finn sangen som du ønsker å lage en ringetone. Klikk "Play" og velg den delen som du ønsker å lage en 20 sekunders ringetone.

5 Koble Motorola RAZR V3 telefonen til datamaskinen med USB-ledningen som følger med telefonen. Vent til datamaskinen for å gjenkjenne telefonen og bekrefte dette med en pop-up vindu som vises like over oppgavelinjen nær tid.

6 Klikk "Last opp til Phone", "Send til telefon" eller andre lignende kommando. Alle disse programmene kan ha litt ulike kommandoknappene, men de er alle enkle å forstå og har et enkelt grensesnitt.

7 Velg "Lagre til datamaskin" for å lagre ringetone, slik at du kan laste det opp på nytt om nødvendig. Konfigurer ringetoner til bruk med ulike kontakter. Bruk RAZR manuelle instruksjoner for å konfigurere ringetoner til bruk med visse kontakter.