Hvordan Spill med en HD-webkamera

HD webkameraer ikke bare lar deg chatte med familie og venner på chat-programmer, de er også mulig å ta opp video. Med muligheten til å fange video på opptil 1980 x 1080 piksler, innspilling video med HD-webkameraer gir deg mulighet til å streame video i høy kvalitet. Med økningen i video- og nettsamfunn, kan du dele innspilte videoer med familie og venner. Opptak med et HD webkamera er rask og enkel.

Bruksanvisning

1 Koble HD webkamera til datamaskinen med USB-kabelen hvis du ikke allerede har gjort det, og deretter installere driverne og programvaren som fulgte med enheten. HD-webkameraer variere, så se dokumentasjonen for enheten din hvis du er usikker på hvordan du skal installere drivere og programvare.

2 Plasser HD-webkamera på et flatt underlag og holde seg innenfor tre fot webcam for å forbedre kvaliteten display. Juster webkameraet til å sørge for at det vender mot deg.

3 Start din webcam programvare, og finn deretter på "Record" -knappen. Klikk på "Record" -knappen for å starte innspilling av video. Stopp innspillingen prosessen når du er ferdig og lagre video.

4 Logg deg inn på din nettside for valg hvis du ønsker å ta opp video direkte til Internett. Finn videoopptaket, og velg deretter "Ta opp en video med et webkamera" alternativet. Sørg for at nettstedet du bruker, støtter webcam opptak.

5 Klikk på "Record" -knappen for å starte opptaket. Stopp innspillingen prosessen når du er ferdig.

6 Skriv inn informasjon om videoen din og lagre det.