Hvordan Spill kabel-TV til en DVD

Hvordan Spill kabel-TV til en DVD


Opptak kabel-TV-programmer på en DVD er enkel. Alt du trenger er en DVD-opptaker. Ligner på en videospiller, DVD-opptakere gi deg muligheten til å "tape" favorittprogrammene dine, slik at du kan se dem når som helst. Men med en DVD-opptaker programmene er teipet til en DVD i stedet for til en VHS-kassett. Ved opptak til DVD i stedet for å VHS du får det privilegium å ha en digital kvalitet opptak av dine favoritt-kabel TV-programmer, som garantert vil ta opp mindre plass enn VHS-kassetter, og å aldri brytes ned over tid.

Bruksanvisning

Tilkobling

1 Kontroller at koaksialkabel bære din kabel-TV-signalet er skrudd inn i "Cable In" RF-utgangen på kabelboksen.

2 Slå av TV og kabel-boksen før du utfører noen ekstra kabeltilkoblinger.

3 Plugg den ene enden av et sett med A / V-kabler inn i A / V-utgangskontaktene på baksiden av kabel-boksen. Hvis kabelboks har mer enn en A / V-utgang, plukke en. Pass på at du setter inn hver A / V plugg som den respektive kontakten matcher fargen. Plugg den andre enden av dette settet med A / V-kabler inn i A / V-inngangen på DVD-opptakeren.

4 Bruk den andre sett med A / V plugger å etablere en forbindelse mellom A / V-utganger på DVD-opptakeren til A / V-innganger på TVen.

5 Sett inn DVD-opptakerens støpselet inn i en stikkontakt. Slå på TV, kabelboks og DVD-opptaker.

6 Kontroller at TV-en er innstilt på kanal 3. Bruk DVD-opptakerens fjernkontroll, eller kanal opp og ned knappene på frontpanelet på enheten, for å sette DVD-opptakeren til kanal 3.

7 Endre TV-ens videoinngang kanal til kanal angitt for A / V-port brukes til å koble DVD-opptakeren til TVen. TV-ens fjernkontroll har sannsynligvis en "Input" -knappen som lar deg skifte inngangskanal på TV video. Hvis DVD-opptakeren har mer enn én inngang alternativet, må du også stille inn DVD-opptakerens videoinngangskanal til riktig kanal.

Record ing

8 Sett din kabelboks til kanalen lufting kabel TV-program du vil ta opp.

9 Sett inn en Ufullførte eller blank DVD-R i DVD-opptakeren.

10 Velg ønsket opptakshastighet. Husk, raskere opptakshastighet resulterer i bedre videokvalitet, men tar opp mer diskplass.

11 Trykk på "Record" på DVD-opptakeren til å begynne å samle inn dine TV-show. Når programmet er ferdig, trykk "Stop" på DVD-opptakeren.

Hint

  • Ikke glem å sluttføre DVD etter at du har spilt inn alle programmene på platen som passer, eller at du ønsker å ta opp. Sjekk din DVD-opptakerens menyvalget for muligheten til å "fullføre." Hvis du ikke klarer å ferdigstille platen du vil ikke være i stand til å spille av DVD tilbake på alle DVD-avspillingsenhet annet enn DVD-opptakeren.