Hvordan Spill fios Med en DVD-opptaker på en HDTV

Hvordan Spill fios Med en DVD-opptaker på en HDTV


Verizon FiOS er i forkant av premium TV-teknologi. Bare en eneste ledning kan levere hundrevis av HD-kanaler, inkludert filmer, sport og din favoritt TV-show. Kombiner denne tjenesten med en DVD-opptaker, og du har et kraftig verktøy for å bygge en film bibliotek for en billig penge. I tillegg kan du ta opp programmer til plater for portabilitet, slik at seer omtrent hvor som helst.

Bruksanvisning

1 Finn RCA videoutganger på baksiden av FiOS mottaker. Dette er fargekodet gul, hvit og rød. De vil være merket "output". Sett kontaktene fra den ene enden av en RCA-kabel til disse portene, og pass på å tenke på fargekoding.

2 Sett kabel tre andre pluggene i RCA audio / video-innganger på baksiden av DVD-opptakeren. Inngangene vil ha samme fargekoding.

3 Finn RCA audio / video-utganger på baksiden av DVD-opptakeren, og sett ett sett med endene fra det andre settet med RCA videokabler til disse portene. Koble den andre enden inn i RCA-innganger på baksiden av TV-en.

4 Finn HDMI-utgangen på baksiden av FiOS mottaker. Dette vil være en tynn rektangulær port, og bør være merket "HDMI", "output" eller begge deler. Sett den motsatte enden i tilsvarende HDMI-inngang på baksiden av din HD-TV.

5 Slå på alle tre enheter. Sett DVD-opptakeren til å motta signalet fra din FiOS boksen. Dette gjøres vanligvis med en knapp på fjernkontrollen; enten slå kanalene under to for å nå de videomodus, eller trykk på en knapp som "TV / Video" eller "Input". Sjekk din DVD-opptakerens fjernkontroll for spesifikke instruksjoner hvis du trenger mer hjelp.

6 Sett din TV til å motta sin audio / video-signal fra DVD-opptakeren. Dette gjøres vanligvis ved hjelp av fjernkontrollen. Se etter en knapp merket "Input" eller "TV / Video" eller "Video Mode". Sjekk fjernsynets fjernkontroll guide for nærmere opplysninger. Du skal se et signal fra FiOS boksen via DVD-opptakeren på TV hvis alt fungerer som det skal.

7 Sett inn en tom DVD i DVD-opptakeren. Tillat opptakeren å laste DVD, og ​​trykk deretter på posten for å starte innspillingen. Når du er ferdig, trykk på "Stop" knappen. Du kan starte og stoppe opptak flere ganger så lenge det er plass på platen.

8 Ferdig platen for å gjøre det spillbare på DVD-opptakeren. DVD-opptakere varierer med hensyn til hvordan denne funksjonen er kjørt, men det er vanligvis fra hovedmenyen på opptakeren. Sjekk din DVD-opptaker håndboken for spesifikke instruksjoner.

9 Slå TV-audio / video-modus tilbake til HDMI for HD-TV-visning. HDMI-kabler vil sikre et betydelig bedre bilde.

Hint

  • DVD-spillerens timerfunksjon lar deg angi når å starte og stoppe opptak.