Hvordan Spill Filmer fra en tallerken nettverk DVR

Oppvask nettverk DVRs lagre innspilte programmer på en harddisk internt system. Dette gir brukerne muligheten til å se filmer, individuelle programmer eller til og med hele serien på den tiden de måtte ønske. De kan velge å spille inn en film eller flere over en tidsperiode. Prosessen er ganske enkel og lett å venne seg til.

Bruksanvisning

1 Velg den tittelen du vil ta opp. Klikk på DVR-knappen på fjernkontrollen. Dette vil be en meny vises på skjermen. Velg alternativet for å "finne programmer". Denne kommandoen genererer et tastatur vises på skjermen. Ved hjelp av fjernkontrollen, skriver du inn navnet på showet du er ute etter, og trykk "Søk".

2 Sett opptaksinnstillingene. Søke alternativet vil bringe opp forestillingen du var ute etter; nå må du velge innspillingsalternativet. Skjermen vil inneholde alle de kanaler som screening du valgt film og datoene som den blir vist.

3 Velg timing. Fra denne skjermen kan du velge om du skal velge en film eller flere filmer. Gjør dette ved å bla gjennom alternativene på skjermen og trykke på "Record" -knappen på tid og dato for filmer av ditt valg.

4 Når du er ferdig, trykk på "Back up" knappen på fjernkontrollen for å gå tilbake til hovedprogrammenyen.

5 Spiller inn film mens den pågår. Hvis du er kort tid og din favoritt film starter, velger du kanalen showet er airing på og trykk på "Record".

Hint

  • Minnet om en DVR blir full over tid. Hvis du ikke ønsker å finne at bare halvparten filmen har blitt registrert, må du huske å slette uønsket materiale på en jevnlig basis.