Hvordan Spill en OTA Med en DVD-opptaker

Hvordan Spill en OTA Med en DVD-opptaker


OTA (OTA) viser til kringkastingssignaler for TV-programmering. En innendørs eller utendørs antenne fanger opp radiofrekvenser og sender dem til et TV-apparat, typisk gjennom koaksialkabel. Koble til en DVR til TV med standard AV-kabler gjør det mulig å ta fri over-the-air programmering og lagre den på DVR harddisk for visning senere. I motsetning til kabel eller satellitt-TV-tjeneste med på skjermen programmering menyer, er en lokal kanal guide nødvendig for opptak OTA sendinger å identifisere hvilke stasjoner og programmer er tilgjengelig.

Bruksanvisning

1 Koble komposittkabler fra TV-ens AV OUT-kontakter til AV IN-kontaktene på DVR, ved hjelp av den hvite pluggen for venstre lydkanal, den røde pluggen for den høyre kanalen og den gule pluggen for video.

2 Slå på utstyret og TV'n på ønsket kanal for opptak. Hvis TV-en er koblet til en digital omformer boks, sette boksen til ønsket kanal for opptak og slå TV på kanal 3 eller 4, avhengig av omformer boks modell.

3 Trykk på "Record" -knappen på DVR for å starte opp et program umiddelbart, eller bruke fjernkontrollen for å gå på "Meny" alternativer på DVR å programmere komponent for opptak senere.

Hint

  • Plan til off-load innspilte programmer til en datamaskin eller DVD-opptaker og til å frigjøre minneplass på DVR, eller ganske enkelt slette uønskede programmer.
  • Koble utstyret fra strøm mens hooking opp AV-kabler.