Hvordan Spill Comcast on Demand

Hvordan Spill Comcast on Demand


Notere Comcast On Demand-programmer gir deg muligheten til å vise dem på et tidspunkt som passer for deg. Hvis du ikke har tid til å sitte og se på TV, kan det være lurt å vurdere å legge Digital Video Recorder (DVR) til gjeldende plan. For en liten avgift kan du ta opp et TV-program eller en film når du ikke er hjemme å se på. Prosessen med å sette den opp og registrerer dine programmer er relativt enkel.

Bruksanvisning

1 Kontakt Comcast og orden DVR. Du kan legge til DVR til gjeldende plan eller pakke. Priser varierer på planen eller pakke. Når du bestiller DVR, kan du begynne å bruke den med en gang.

2 Trykk på "MIN DVR" på fjernkontrollen. DVR-menyen vises. Du kan se opptak, spille dem, lage manuelle poster eller ta opp fra oppføringene.

3 Trykk på "1" for å få tilgang til Comcast On Demand. Naviger gjennom menyen for å velge filmer eller programmer du vil. Trykk på "Play" knappen for å spille av programmet eller filmen.

4 Trykk på den røde knappen i midten av fjernkontrollen for å starte opptaket. Dette registrerer umiddelbart programmet fra begynnelse til slutt.

5 Trykk på "MIN DVR" -knappen. Naviger ned til "Watch programmer". Listen over innspilte programmer som skal vises i denne undermenyen. Bruk navigasjonsknappene til å velge din innspilte programmet, og for å se den.

Hint

  • Rens ut opptakene dine regelmessig for å spare mer.
  • Sett opp manuelle opptak for å lagre dine favoritt TV-serier og filmer.