Hvordan spare penger på Cell Phone Plans

I de tidlige dagene av mobiltelefoner, service planer var relativt enkel, med bare noen få månedlige planer med lagdelt priser basert på antall minutter kjøpt. Dette gjorde sammenligne planer en enkel oppgave, og det var lett å holde seg innenfor et budsjett. Som mobiltelefon teknologien har utviklet seg, har planer om å bli mer komplisert og kostbar. Ekstra avgifter blir belastet for tekstmeldinger, internett og dataprogrammer. Til tross for den forvirrende utvalg av tjenester å velge mellom, er det fortsatt mulig for deg å spare penger på din mobiltelefon plan uten å ofre funksjoner du absolutt trenger.

Bruksanvisning

1 Bestem hvorfor du trenger en mobiltelefon, og hvordan du har tenkt å bruke den. Hvis du vil ha det strengt for nødanrop, trenger du ikke å betale for en stor innrømmelse av minutter eller ekstra funksjoner. Hvis du bruker mobiltelefonen for arbeid, kan du trenge ekstra minutter og ekstra funksjonalitet som tilbys i dyrere planer.

2 Se på din mobiltelefon regninger de siste månedene for å finne ut hvor mange minutter du har brukt i en vanlig måned. Hvis du ikke har tidligere regninger, anslå hvor mange minutter du forventer å bruke hver måned. Velg en plan som gir kun de minuttene du trenger; ikke betale for minutter vil du ikke bruker.

3 Velg de funksjonene du faktisk vil bruke på din mobiltelefon. Ikke betal for Internett-tilgang eller bildemeldinger hvis du ikke vil bruke disse tjenestene minst innimellom.

4 Sammenligne planer fra minst flere mobiloperatører. De store tjenesteleverandørene, som Sprint, Verizon Wireless og T-Mobile, ofte kreve mer enn mindre nettverk, men du betaler for dekning og påliteligheten til et merkenavn. Mindre selskaper som Boost Mobile og Cricket kan tilby de samme funksjonene for mindre, men kan mangle bredere dekning, noe som gjør dem mindre pålitelig utenfor et begrenset dekningsområde.

5 Kontakt mobiloperatører og be om spesielle rabatter. Noen operatører tilbyr rabatter for veteraner, statsansatte og andre grupper.

6 Registrer deg for en utvidet plan hvis du tror du vil bli fornøyd med leverandøren over varigheten av avtalen. To-års kontrakt planer vanligvis koster mindre enn en ett-års plan, mens måned til måned planer er de mest kostbare.