Hvordan spare penger når du kjøper en HDTV

Hvordan spare penger når du kjøper en HDTV


HDTVer er alle raseri i disse dager, og med TV-signaler hele bytter over til HD kjøpe en HDTV virker som et must. En god HDTV er midtpunktet i ethvert hjem underholdningssystem, men du trenger ikke å bryte banken når du kjøper en. Avtalene er der ute, du må bare se. Så hvordan du handler for en HDTV trenger?

Bruksanvisning

1 Når du kjøper en HDTV har en plan før du gjør noen form for kjøpsbeslutning. Planlegg ut budsjettet, hvilken størrelse du ønsker å kjøpe, må du bestemme om du vil ha en plasma eller LCD HDTV og de funksjonene du ønsker. Først av alt sjekk ut tilbud nettsteder på nettet som deals.com og fatwallet.com. HDTV tilbudene dukker opp hele tiden på disse nettstedene. Sørg også for å sjekke på Amazon.com eller noen andre store online elektronikk stedet for en god del.

2 Bla gjennom din lokale elektroniske butikker som Best Buy og sjekke ut HDTV du ønsker å kjøpe i person. Husk innstillingene på HDTV i butikkene er vanligvis ikke satt på de optimale innstillingene så ta det med en klype salt.

3 Ikke la selgere snakke deg til ekstra funksjoner og kommer inn i butikken kunnskapsrik, gjør leksene dine online på forhånd. Det finnes ikke noe slikt som "lade" for en plasmaskjerm HDTV, hvis du hører dette ordet brukes deretter gange.

4 Bestem deg for hva du skal bruke din HDTV for. Plasma kontra LCD er et hett debatt, men begge typer HDTV tjene deres formål. Plasma kostnads ​​litt mindre enn LCD-skjermer, men de gir rikere mørkere farger og er stor for å se raske sport eller filmer. Plasmaer bruke mer energi og er tyngre da LCD imidlertid. Være en informert shopper før stepping i en butikk.

5 Hvis du ikke trenger det nyeste HDTV på markedet du kan ulempe en 720p eller 1080i HDTV til en god pris, og fortsatt har en fantastisk HDTV at du og din familie vil være sikker på å nyte. 1080p 120 Hz HDTVer er stor, men er ikke nødvendig for tilfeldig TV titting eller spilling.

6 Ikke kjøpe $ 80 HDMI-kabler i butikkene, kan du spare mye penger ved å kjøpe en på nettet til en mye billigere pris. HDMI-kabler kan kjøpes online for $ 10-20, og er like god som de dyre i butikkene.

Hint

  • Alltid gjøre din forskning og lese anmeldelser på HDTV du ønsker før du kjøper.
  • Unngå å kjøpe en brukt HDTV fra Craigslist eller yardsales hvis du kan, disse vanligvis ikke lenger har sine produsenter garantier.
  • En plasma eller LCD-skjermen vil tjene deg godt, ikke dvele så mye som du bør få.
  • Ikke fall for en jevn snakker selger sin triks.
  • IKKE betaler for mye for tilbehør og add-ons.