Hvordan spare musikk med Mediafire

Hvordan spare musikk med Mediafire


Mediafire er en av en rekke elektroniske tjenester som er vert for store mediefiler, som musikkfiler. Din venn kan laste opp musikkfiler til Mediafire serveren og sende deg en unik lenke til filen i en e-post. Når du klikker på linken, kan du laste ned filen til datamaskinen fra Mediafire nettstedet. Bortsett fra å være en rask og enkel måte å dele lydfiler med vennene dine på nettet, er det også gratis.

Bruksanvisning

1 Logg inn på din e-postkonto der koblingen til filen ble sendt.

2 Finn e-post fra Mediafire med link til lydfil. Koblingen bør se omtrent slik ut: ". Http://www.mediafire.com/?ljfdjfs8" Hver fil vil ha sin egen unike sett av tall og bokstaver på slutten for å identifisere den.

3 Klikk på linken i e-posten. Websiden med filen som ligger på den skal åpne opp i en ny fane i nettleseren.

4 Klikk på linken som sier "Klikk her for å starte nedlasting." Du vil få muligheten til å lagre eller åpne filen. Klikk på "Lagre" fanen i vinduet som vises på skjermen. Dette vil automatisk lagre filen til "Last ned" -mappen på datamaskinen.

5 Finn den nedlastede filen på datamaskinen. Åpne filen og finn musikkfilen du lastet ned. Du kan velge å spille av filen fra denne plasseringen eller flytte det til en fil på datamaskinen der du vanligvis lagre musikk.

Hint

  • Last ned flere filer selv om du er en gratis bruker av Mediafire. Du er nødt til å holde revisiting "MyFiles" siden for å laste ned hver påfølgende fil ene etter den andre. Betalt eller Pro-brukere har muligheten til å klikke på "Bulk Last ned" på venstre side av skjermen. Dette gjør at du kan laste ned og lagre flere filer samtidig i en zip-fil. Når du klikker for å laste ned, vil du bli gitt muligheten til å lagre eller åpne filen. Klikk "Lagre" og velg mappen der du vil lagre filene. Når nedlastingen er fullført, åpner du filen der du lagret musikk. Høyreklikk zippede mappen du lastet ned og klikk på "Pakk" for å trekke ut alle musikkfilene til filen der pakkede filen er lagret.