Hvordan spare batteristrøm på en Palm Centro

Hvordan spare batteristrøm på en Palm Centro


Å vite hvordan å spare strøm på en Palm Centro mobiltelefon kan hjelpe hvis du er plutselig uten en måte å lade telefonen. Å vite hvordan å dimme skjermen og slå av noen batteri-drenerende statister kan hjelpe deg å forlenge batteriets levetid før det kan lades opp.

Lysstyrke

Senking lysstyrken på skjermen, spesielt til den laveste innstillingen, kan betydelig hjelpe forlenge gjenværende batteristrøm. Skjermen kan justeres ved først å velge "Option" -tasten og deretter på "P" -tasten på tastaturet. Bruk pilene til å justere glidebryteren til sitt laveste innstilling.

Flymodus

The Palm Centro har en "flight" -modus som slår av mobiltelefonen antenne. Dette vil tillate deg å fortsette å bruke telefonens andre funksjoner, for eksempel kalenderen, og spare batterilevetid. Dette vil også slå av telefonens evne til å ringe og motta samtaler. Du kan slå av telefonen antenne ved å holde nede den røde enden-ringeknappen.

extras

Batteri-drenering aktiviteter, for eksempel Bluetooth eller spill, kan raskt tømme et batteri. Slå av Bluetooth og infrarød port og avstå fra ikke-essensielle oppgaver kan bidra til å spare strøm.