Hvordan søke metal emblem til en Gas Tank

Hvordan søke metal emblem til en Gas Tank


Legge metal emblem til gasstanken kan ta motorsykkelen fra kjedelig til varme, slik at du kan tilpasse sykkelen mens sparker opp sin kjølige faktor. Du kan legge til en vintage Harley eller Honda logo, favorittlaget logo, en hodeskalle og crossbones, initialene dine - uansett emblem du vil. Det er et enkelt prosjekt du kan gjøre selv.

Bruksanvisning

Fjerner eksisterende Emblems

1 Parkere motorsykkelen utenfor, noe som gjør at eventuelle eksisterende emblemer er i direkte sollys. La den stå i solen i ca 20 eller 30 minutter for å la varmen begynner å myke opp limet på baksiden av symbolene.

2 Blåse varm luft fra hårføner på emblem i noen minutter. Sørg for at hårføner er på sitt høyeste innstilling. Ikke bli fristet til å bruke varmepistol for dette formålet, som en varmepistol intense varmen kan smelte eller boble motorsykkelens maling.

3 Hold en lengde på tanntråd tett, med en hånd å holde den ene enden, og den andre hånden holder den andre enden. Slip tanntråd bak emblem, og bruke en back-og-tilbake bevegelse for å skjære gjennom limet.

4 Spray eller tørk lim løsemiddel på eventuelle gjenværende lim. La den sitte i noen minutter for å løse opp limet. Forsiktig buff av limet med en myk klut. Gjenta om nødvendig, inntil alle spor av lim er borte.

5 Fjern eventuelle gjenværende lim løsemiddel med rubbing alkohol og en myk klut.

Feste den nye Emblem

6 Hold den nye emblemet opp til gass tank og bestemme nøyaktig hvor du vil plassere den.

7 Rengjør stedet med rubbing alkohol og en myk klut. Området må være fri for fett, smuss, olje, voks og lim løsemiddel, eller den nye emblemet kan ikke følge godt.

8 Hold deg et stykke blå malerens tape til å markere et nivå linje der du ønsker å feste emblem.

9 Påfør litt lim på baksiden av emblemet. Bruk en mengde generøs nok til at emblem fester seg lett og permanent, men ikke så mye at det er overflødig lim som siver ut og gjør et rot på bensintanken. Hvis emblem er peel-og-stick variasjon, bare skrelle kompet av på dette punktet.

10 Påfør emblem til gasstanken. Bruk malerens tape som din guide for å sikre at det er nivået og plassert akkurat der du ønsker det. Hold den på plass i ca 10 minutter slik at limet herde. Så, for å bruke malerens tape holder emblem på plass i ytterligere 20 minutter slik at limet kur. Hvis du har en peel-og-stick emblem, plassere den akkurat der du vil ha det første gang, fordi med denne typen emblem du bare har en sjanse. Hold den på plass mens trykke hardt i ca 30 sekunder.

11 Ta av malerens tape nøye etter ca 20 minutter. Bruk lim løsemiddel for å fjerne klebemiddel som viser nøye.

Hint

  • Tann-tråd metode for å fjerne emblemer fungerer bare på emblemene festet med lim. Hvis du har en eldre modell eller vintage motorsykkel, sørg for at de eksisterende symboler ikke er festet med skruer eller nagler før du bruker tanntråd metoden.