Hvordan søke å se om en tittel er stjålet i Texas?

Når du kjøper en bil i Texas fra en person du er vanligvis gitt en ferdig regning for salg og en signert-over tittelen til kjøretøyet. Dersom kjøretøyet tittelen er ikke fra Texas eller om noe annet har gjort deg mistenkelig om selgeren eller tittel, kan du sjekke for å se om den tittelen har blitt stjålet i Texas. For å minimere risikoen for å tape penger hvis tittelen har blitt stjålet, er det en god idé å gjøre søket før du betaler selger for kjøretøyet.

Bruksanvisning

1 Få plasseringen av ditt lokale fylkesskattekontoret. The Texas DMV nettsted (se Ressurser) har informasjon om alle fylkesskattekontoret steder. Besøk denne nettsiden hvis du trenger å lære hvor din lokale fylkesskattekontoret er plassert.

2 Ta bilen tittel til fylkesskattekontoret, kontoret som håndterer Tipping av kjøretøy i Texas. Ved å ta en bil tittel i din Texas fylkesskattekontoret, kan du ikke bare finne ut om tittelen blir stjålet, kan du selv finne ut om det er falske.

3 Gi ekspeditøren på skattekontoret kjøretøyet tittelen. Spør ekspeditøren til å gjøre et søk på tittelen for deg. Ekspeditøren vil være i stand til å slå opp tittelen opplysningene i selvangi kontoret datasystem for å se hvem tittelen ble sist tildelt av staten. Denne informasjonen vil da bli sammenlignet med som solgte deg bilen og hva eierinformasjon er oppført på baksiden av tittelen. Sammenligning av denne informasjonen vil fortelle deg om den tittelen har blitt stjålet.

Hint

  • Per februar 2010, er det ingen avgift for å sjekke om en tittel er stjålet i Texas.