Hvordan Smør en Chevy Blazer Ball Joint

Hvordan Smør en Chevy Blazer Ball Joint


Holde kuleledd smøres på Chevy Blazer er en fin måte å forlenge levetiden til kuleledd. Kuleledd har en liten gummiblære på dem som holder fett for å holde de bevegelige delene inne smøres. Opprettholdelsen av et kuleledd er mye enklere at erstatte dem på grunn av vanskjøtsel. Du trenger bare de riktige trinnene og noen tips for å utføre denne oppgaven riktig og holde lastebil på veien så lenge som mulig.

Bruksanvisning

1 Jekk opp fronten på bilen og fest den med bukker.

2 Finn de fire kuleledd. Det vil være en øvre og nedre på hver side av lastebilen. De kuleledd vil være helt på kanten av det øvre og nedre kontrollarmer, rett ved rattet. De har en flat topp med et metall nippel kommer fra det, en gummiblære i midten og en stud med en mutter på den på bunnen.

3 Trykk på slangeenden av fettpressen over brystvorten.

4 Pump håndtaket på fettpresse for å begynne å fylle blæren med fett. Slutt å fylle blæren når du ser en liten mengde fett siver fra blæren kantene.

5 Gjenta trinn 2 til 4 for de tre gjenværende kuleledd.

6 Fjern bukker, senke bilen og prøvekjøre den. Lytt for noen squeaking når treffer humper. Dette er et tegn på lavt fettnivå eller en defekt kuleledd.

Hint

  • Kontroller alltid gummiblære for eventuelle sprekker eller brudd. Skift ut kuleledd dersom dette finnes.