Hvordan Slipp Oil Pan i en Mitsubishi Galant

Mitsubishi Galant er en sedan stil bil, klassifisert som en kompakt eller mellomstore kjøretøy. Mitsubishi Motors har produsert bilen siden 1969. Galant oftest funnet i dag er en del av den niende generasjon av dette kjøretøyet, som spenner i modell år fra 2004 til i dag. Disse Galant er har to motorstørrelser, hvorav 2.4l motor er den vanligste. Fjern bunnpannen når det er behov erstattet.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Galant og finn batteriet, som er på venstre side på forsiden av motoren. Bruk en fastnøkkel til å løsne og fjerne den negative batterikabelen fra sin posisjon.

2 Bruk en jekk og bukker for å heve og støtte kjøretøyet. Følg instruksjonene for bruk av jack og står riktig.

3 Plasser en motorolje dryppformen under motoren bunnpannen, som ligger under bilen mellom dekkene. Pannen er større i den ene enden og deretter den andre, og er rektangulær form. For å fjerne olje, skru tappepluggen med en skiftenøkkel og la oljen strømme ut i dryppformen under.

4 Ta av motor under dekselet ved å fjerne boltene som omgir den. Følg dette ved å fjerne den fremre eksosrøret og momentomformeren huset foran nedre deksel. Bruk en fastnøkkel til å fjerne boltene som holder hver av disse i stedet.

5 Finn hver av boltene rundt den ytre kant av bunnpannen, skru en etter en og satt til side. Når du fjerner boltene, fjerner man da finne og fjerne en annen bolt på motsatt side av bunnpannen, danner en krysser fjerningen over pannen.

6 Lirk bunnpannen av motoren, om nødvendig ved bruk av produsentens verktøy MD98727. Bare bruk dette verktøyet til å lirke av bunnpannen langs sidene, aldri i nærheten av den fremre delen av bunnpannen som den er laget av aluminium og vil lett rive.

Hint

  • I Gallant med en 3.8L motor, er det to bunnpannne som finnes i kjøretøyet. Når du fjerner den negative batterikabelen, fjern motoren under tak, starteren, motorolje peilepinnen og guiden. Hvis du fjerner den øvre bunnpannen, må du fjerne fronteksosrøret. For den nedre motoroljepanne, enkelt fjerne boltene som holder den på plass.