Hvordan Slipp Oil Pan i en Mercury Villager

Ford Motor Company produserte Mercury Villager fra 1993 gjennom 2002. Det ble også kalt en Nissan Quest. Dette minivan ble mye brukt gjennom hele produksjons år. Fjern bunnpannen i Ager når det er skade på den, eller når den pan behov rengjøres.

Bruksanvisning

1 Plasser Ager på et flatt underlag som er stabil. Følg alle anbefalte sikkerhets instruksjonene i brukerhåndboken for å betjene et kjøretøy.

2 Hev Ager ved hjelp av en jekk og bukker for støtten. Følg instruksjonene gitt av jack produsenten for riktig plassering av jack.

3 Sett en oljedryppformen under bunnpannen, som ligger på bunnen av motoren, mellom dekkene. Skru ut tappepluggen bunnpannen og fjerne, slik at oljen å strømme fra bunnpannen inn i oljedryppformen. La oljen renne fullt ut, noe som vil ta ca ti minutter.

4 Pop panseret og finn batteriet helt foran på bilen, opp mot fronten av motoren. Bruk en skiftenøkkel til å skru ut bolten som holder den negative batterikabelen på plass og sett til side.

5 Ligger foran motorfestet støtte isolator gjennom bolten, bakre motorfestet støtte gjennom bolten og de 2 bakre kjøle rør bolter (som brukes til å holde nede) og ta disse med en skiftenøkkel. Deretter fjerner de 4 tverrgående medlems bolter slik at tverrbjelken som skal fjernes.

6 Koble fra eksos innløpsrøret, 4 bak trans til motoren seler bolter deretter fem foran bakakselen til motoren seler boltene med en skiftenøkkel til å skru hver av boltene, slik at stykket settes til side. Fjern fronttrans til motoren brace fulgt av lavt oljenivå sensor elektriske kontakten med en skiftenøkkel til å skru hver av boltene på brace deretter trekke dem av. Hver ligger på eller rundt bunnpannen i Ager.

7 Skru hver av de 18 oljepanne bolter plassert rundt ytterkanten av bunnpannen. Arbeid fra utsiden mot sentrum bolter, fjerne en bolt fra hver side av bunnpannen før du går til neste side.

8 Slipp bunnpannen av, men fest den med hånden som de siste boltene er fjernet. Fjern selene på bunnpannen, og ikke bruke dem.