Hvordan Slipp Oil Pan i en Dodge Intrepid

Dodge Intrepid er en fire-dørs, full størrelse med forhjulsdrift. Bilen var i produksjon mellom 1993 og 2004. Den siste generasjonen av Intrepid biler spenner fra 1998 til 2004. I disse kjøretøyene, vil bunnpannen må bare endres hvis den har skader eller hvis det er noen grunn til å tro det må rengjøres.

Bruksanvisning

1 Start bilens motor og la den gå i ca 5 minutter. Dette varmer oljen er lagret i bilens motor nok til å pumpe det tilbake til oljepannen. Slå av bilen og parkere den et sted trygt å arbeide på.

2 Ventiler og slipp trykket i oljesystemet ved å fjerne oljelokket. Oljelokket er plassert under panseret, på høyre side av bilen, og er ofte merket. Sette til side. Plasser en oljedryppformen under bunnpannen, som ligger under bilen, rett på bunnen av motoren. Bunnpannen er en stor kjele formet metall enhet holdes på plass av et antall bolter.

3 Trekk oljepluggen, som ligger på baksiden av bunnpannen, mot baksiden av bilen. Oljen vil streame ut hele inn i dryppformen du har plassert under den. La oljen renne i minst 10 minutter eller til den stopper streaming.

4 Se under panseret på bilen for å finne batterisystem, høyre på forsiden av kjøretøyet. Fjern den negative batterikabelen ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne boltene som holder den på plass.

5 Koble peilepinnen og bolig fra bilen, fra under panseret på bilen. Peilepinnen er plassert ved siden av oljelokket og bare trenger å bli trukket ut. For å fjerne huset, skru den fra sin posisjon sakte.

6 Klatre under Intrepid for å begynne fjerning av andre deler av kjøretøyet, inkludert strukturelle kragen på baksiden av bunnpannen, transmisjonshuset og motoroljekjøler linjer som rommet fra bunnpannen. Disse er plassert på bunnpannen selv. Fjern hvert med en skiftenøkkel.

7 Fjern oljepanne bolter ved hjelp av en nøkkel til å koble dem. Bunnpannen og pakninger vil falle av når du fjerner alle bolter.