Hvordan slette Ringetoner på en LG telefon

Du kan finne en uendelig mengde ringetoner for din LG mobiltelefon, men telefonen har ikke en uendelig mengde lagringsplass. Hvis du fyller opp telefonen med ringetoner, må du slette noen av dem for å gjøre plass til de nyeste bildene som fanger øret. Fjerne ringetoner fra en LG telefonen er enkel og tar bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Gå til din LG mobiltelefon hovedmenyen ved å trykke på menytasten på tastaturet eller, hvis du har en berøringsskjerm telefonen, trykke på menyknappen på skjermen.

2 Finn "Verktøy og innstillinger" i hovedmenyen, og trykk på eller trykk på den for å åpne undermapper.

3 Åpne "Call Sounds", "Mine Sounds" eller "Tunes og Toner" sub-mappen under "Verktøy og Innstillinger."

4 Bla ned til "Mine ringetoner" -mappen og åpne den for å se de ringetoner som er installert på din LG telefonen.

5 Se gjennom listen over ringetoner og markere de du vil slette.

6 Trykk på "Options" -tasten i øvre høyre hjørne av tastaturet eller trykke på "Options" -knappen i nedre høyre hjørne av berøringsskjermen.

7 Velg "Slett" eller "Delete", og trykk deretter på "OK" for å bekrefte handlingen og slett ringetone fra din LG telefonen.

Hint

  • Verizon LG telefoner krever ikke at du å gå til "Verktøy og Innstillinger." I stedet går til telefonens "Get It Now" eller "Media Center" -mappen for å finne ringetoner.
  • Navnene på mappene kan variere noe avhengig av hvilken LG telefon du har og din mobiltelefon leverandøren. Hvis du ikke ser nøyaktig navn som er nevnt her, se etter mapper med lignende navn. Ringetonen fjerningen forblir den samme.
  • I somes tilfeller vil du ikke være i stand til å slette standard lyder som er forhåndsinstallert på LG mobiltelefon.