Hvordan slette Cydia uten å åpne den

Hvordan slette Cydia uten å åpne den


Når jailbreaking en iPhone, iPod touch eller iPad, installerer jailbreak program Cydia til enheten. Cydia lar deg søke etter og installere programmer, tweaks og temaer utenfor Apples App Store. Hvis du senere ønsker å slette Cydia og gå tilbake til en ikke-jailbroken systemet, kan du gjøre det ved å gjenopprette enheten til fabrikkinnstillingene i iTunes. Så lenge du sikkerhetskopiere enheten først, vil du ikke miste noen data under prosessen.

Bruksanvisning

1 Fest iPod touch, iPhone eller iPad til datamaskinen, og åpne iTunes.

2 Klikk på enheten i sidepanelet, og trykk "Sync" og la den fullføre sikkerhetskopieringen.

3 Trykk på "Restore" -knappen i vinduet Sammendrag. Hvis iTunes spør om du vil sikkerhetskopiere først, plukke "Ikke sikkerhetskopier", med mindre du var i stand til å synkronisere skikkelig før du gjenoppretter, i så fall plukke "Back Up" i stedet.

4 Klikk på "Restore" for å bekrefte prosessen og vent mens enheten gjenoppretter og starter på nytt.

5 Plukk mulighet til å gjenopprette fra en sikkerhetskopi etter at enheten er ferdig omstart og kobler til iTunes. Velg den nyeste sikkerhetskopien fra rullegardinmenyen, og klikk "Fortsett" for å overføre alle data tilbake til enheten. Fordi Cydia ikke installeres gjennom iTunes, vil det ikke overføre tilbake i løpet av restaurere, effektivt slette programmet permanent.

Hint

  • Selv om du trenger å slette Cydia uten å åpne den fordi den ikke kan åpne riktig, men vil ha det installert på nytt, gjenopprette via iTunes deretter re-jailbreaking er fortsatt den sikreste metoden.
  • Hvis enheten ikke har den nyeste versjonen av iOS installert allerede, kan du bruke "Update" knappen i stedet for å trykke på "Restore". Dette vil både oppdatere systemet og fjerne Cydia.
  • Jailbreaking iOS-enheten vil ugyldiggjøre garantien.