Hvordan slette App filer på en Android

Hvordan slette App filer på en Android


Googles Android operativsystem brukes på en rekke smarttelefoner og nettbrett, for tjenesteleverandører som Verizon, AT & T, Sprint og T-Mobile. Android Market tilbyr forbrukerne muligheten til å laste ned tusenvis av gratis og betalte applikasjoner. Disse programmene kan øke produktiviteten, informere eller gi underholdning. Apps som du har lastet ned at du ikke lenger ønsker å ha på telefonen kan fjernes når det passer deg.

Bruksanvisning

1 Finn og velg "Market" -ikonet på Android-enheten. Ikonet er i form av en handlepose med den grønne Android logo på siden. Dette ikonet finner du i enhetens app skuff, så vel som på ethvert hjem-skjermen som du har opprettet en ekstra snarvei.

2 Velg "My Apps" fra startskjermen Android Market. Noen enheter krever at du trykker på "Meny" -knappen på startskjermen og velg "Mine Apps" fra alternativene som vises. Når den er valgt, vil en liste over alle tidligere lastet ned og installerte programmer vises.

3 Velg app som du ønsker å slette fra din Android-enhet. Når programmet er valgt, vil du bli tatt til programmets startskjermen, som gir en kort beskrivelse og omtaler av det valgte elementet.

4 Velg "Avinstaller" øverst til høyre i programmets hovedskjermen for å fjerne den og alle dens filer fra din Android-enhet.

Hint

  • Apps som har blitt avinstallert fra din Android-enhet kan installeres på nytt på et senere tidspunkt. Dette inkluderer gratis apps og programmer som du kanskje har kjøpt fra Android Market. Du vil ikke bli belastet en ekstra avgift for å installere et program på den samme enheten som du opprinnelig hadde lastet den ned på.
  • Mange programmer som allerede var på enheten fra begynnelsen ikke kan avinstalleres. De fleste av disse programmene vil ikke vises i "Mine Apps" i Android Market, og vil bare ha et ikon i app skuff. Disse programmene varierer på hver enhet og leveres spesielt av produsenten. Forsøk på å fjerne noen av disse programmene på annen måte kan forårsake uønskede resultatene for enheten.