Hvordan skifte oljefilter i en 2007 Camry 3.5 V6

Hvordan skifte oljefilter i en 2007 Camry 3.5 V6


Jo eldre en 2007 Toyota Camry motor olje blir, begynner kvaliteten å fornedre og forringes. Dette vil påvirke motorens generelle ytelsen, spesielt hvis neglisjert i lange perioder. Vanligvis bør tømmes Camry motor olje og erstattes hver 3000 miles. Likevel, det er ikke nok. Hver gang du endrer Camry olje, bør du endre motoroljefilter også. Når du har fjernet den gamle fra Camry, bør prosessen med å endre filteret bare ta noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Plasser små tjeneste ramper foran Camry to dekk foran. Nøye kjøre opp rampen og heve Camry grensesnitt. Sett på parkeringsbremsen. For automatikk, skifte til park. For standard girkasse, skifte til revers. Slå Camry helt av og ta ut nøkkelen fra tenningen og gå ut av bilen. Plasser bremseklosser bak de to forhjulene på service ramper.

2 Krype under Camry fronten og sette en oljedryppformen under bunnpannen. Tapp av oljen. Flytt til filteret.

3 Skru av oljefilteret delvis. Filteret er sannsynlig å ha en sterk forsegling og vil være på oljefilteret monteringssokkelen tett, og du vil trenge en oljefiltertang.

4 La motoren oljen renne ut av oljefilter monteringssokkelen og over selve filteret. Vent til all oljen renne ut.

5 Fullfør skru av oljefilter med fingertuppene. Når det kommer av oljefilteret monteringssokkelen, kontrollerer kanten av filteret for pakningen. Hvis det ikke kom av med oljefilter, fjerne pakningen fra monteringssokkelen.

6 Dumpe ut oljen inne i filteret og deretter kastes av filteret.

7 Tørk av oljefilter monteringssokkelen med en ren fille.

8 Rim pakningen og kanten av filteret med nye og untainted motorolje.

9 Skru det nye filteret på plass, men gjør det for hånd. Bruk av oljefiltertang kan føre til over-innstramming og stripe monteringssokkelen. Når du har tatt bilen ned av ramper, åpne panseret og legge til riktig mengde olje på motoren.

Hint

  • Aldri får under en Camry som holdes oppe kun av en bil jack. Hvis du ikke ønsker å bruke tjenesten ramper og hjulklosser, omfatter den alternative sikkert plassere Camry på bukker.