Hvordan Skift hovedlyspærer på en 2004 Honda Odyssey

Gir en trygg og pålitelig metode for transport av din familie, har Honda Odyssey minivan fikk høye karakterer for sine praktiske, men stilige funksjoner. Selv om Odyssey er morsomt og enkelt å bruke, kan erstatte en utbrent frontlys være en reell smerte. Denne ellers enkle oppgaven er komplisert ved plassering av Odyssey luftinntak system, som kramper noen tilgjengelige arbeid plass rundt førersiden frontlys. Ikke ring din Honda forhandler ennå - flytting luftinntakssystemet ut av veien er lettere enn det ser ut.

Bruksanvisning

Grunnleggende pæreskift

1 Bestem hvilke frontlys pærer er brent ut. Stå foran vanand har en assistent slå frontlysene på, sykling mellom både høye og lave bjelker. Når du har identifisert de defekte pærer, slå av frontlysene og ta nøkkelen ut av tenningen.

2 Åpne van hette og finn påvirket frontlys montering og ledningsnett som kobler den utbrente pæren til van elektriske system. Klem sele kontakten og trekk den bort fra pære.

3 Trekk gummi boot bort fra frontlys pære. Klem fjærklemmen sammen og svinge vekk fra pæren. Trekk lyspæren ut av frontlys forsamlingen.

4 Sett inn en ny lyspære i frontlys forsamlingen og lukke holdeklemmen. Plasser gummi støvelen på enden av pæren. Koble ledningsnettet til frontlys pære, trykke den fast på pære er utstikkerne.

5 Slå frontlysene på og sjekk at pæren fungerer som den skal. Dersom pæren ikke fungerer, må du kontrollere at ledningsnettet pluggen sitter fast på pære er utstikkerne.

Tilgang til førersiden Lykte

6 Åpne van hette og finn inntakskanalen fra luften boksen. Fjern plast popnagler som fester kanalen til rammen ved å trykke ned på midten av klinke og deretter trekke hele klinke ut. Trekk kanal oppover og bort fra frontlys forsamlingen.

7 Bytt ut de utbrente lyspærer som normalt.

8 Skyv inntakskanalen tilbake inn i motorrommet og inn i sin monteringsstedet. Skyv sentrum tuppen av popnagler oppover til det spretter ut av toppen av klinke. Sett klinke inn i sin monteringsstedet og trykk ned på midten av klinke for å låse den på plass. Lukk hetten.

Hint

  • Vær ekstra forsiktig for ikke å berøre glasset pære som helst for å hindre for tidlig svikt.