Hvordan sjekker jeg Comcast bruk?

Hvordan sjekker jeg Comcast bruk?


Comcast kabel Internett-kunder kan sjekke sine månedlige Internett-bruk på nettet. Nettstedet gir en viss idé om hvor mye Internett-båndbredde du har brukt på tvers av alle maskinene som er koblet til Internett i hjemmet - datamaskiner, spillkonsoller og mobile enheter på Wi-Fi. Denne informasjonen kan hjelpe deg å unngå overages i områder hvor Comcast institutter en data cap.

Kontrollere Databruk

For å se hvor mye data du har brukt i inneværende måned og de siste tre månedene, logge inn på Comcast nettside og deretter gå til databruk meter siden (lenke i Resources). Comcast tilbyr også en kalkulator for beregning månedlig bruk, nyttig hvis du er en ny kunde eller planlegger å legge til flere datamaskiner til husstanden.

Forstå bruk

Før 2012, ville Comcast kontakte kunder som brukes over 250 GB data per måned, kutte av gjengangerne. Siden den gang har selskapet suspendert denne grensen, men det kan fortsatt kontakte kunder med unormalt høy databruk. De fleste Comcast markeder har ingen fastsatt data grensen, men noen prøve områder har caps som strekker seg fra 300 til 450 GB, med avgifter for å gå over grensen.