Hvordan sjekker jeg 92 Town Car Transmission Fluid?

Den automatiske girkassen i 1992 Lincoln Town Car krever oppmerksomhet fra tid til annen for å sikre at det fungerer på sitt høydepunkt. Nivået på overføring væske er avgjørende for riktig drift av transmisjon og Lincoln anbefaler at det kontrolleres hver 15000 miles eller 2 måneder. Hvis væsken er lav, og du må legge til mer, anbefaler Lincoln du bruker Mercron III for å sikre riktig smøring av komponentene i overføringen.

Bruksanvisning

1 Kjør Lincoln for 20 miles eller kjøre motoren i 20 til 30 minutter for å sikre at det er varmt. Finn peilepinnen for overføring på førersiden av motorrommet nær brannmuren. Start motoren i Lincoln og sett på parkeringsbremsen.

2 Trå inn bremsepedalen og sykle girvelgeren gjennom alle girene flere ganger, og deretter returnere det til parkeringsposisjon. La motoren i gang og trekk peilepinnen ut av røret, tørk av med et rent håndkle og returnere det til røret. Trykk den godt inn i røret.

3 Ta ut peilepinnen fra røret igjen, og sjekk væskenivået mens du holder målestaven horisontalt for å sikre at væsken ikke kjøre og forårsake en falsk lesing. Væskenivået bør være i sentrum av den skraverte området på peilepinnen. Hvis den er under det, legge væske inntil den er i midten.